dimarts, 22 de setembre del 2009

La Mirora mata els dimarts. Josep Torrent


En una novel·la d'intriga, el major misteri pel lector acostuma a ser el qui. En aquest cas el qui ja el sabem : la Mirora, una empresària andorrana de mitjana edat. Que coment una sèrie d'assassinats en dimarts. El que sí que haurem de descobrir serà el com i sobretot el perquè. El lector és omnipresent i coneixem els moviments tant de la Mirora com d'en Damià Surrell , l'inspector dels Mossos encarregat del cas. Podrà l'inspector descobrir qui és l'assassí ? Podrà la Mirora enganxar a la policia? Dues ments intel·ligents amb objectius molt clars però enfrontats .

Una novel·la ambientada a la Cerdanya, ben escrita , ben lligada i amb una història que fa de bon llegir. No serà un best-seller, ni una obra mestre de la literatura però si tens un parell de tardes plujoses que vols omplir amb un llibre entretingut ; aquesta és una bona aposta.

2 comentaris:

  1. Ah, vale, la tia és andorrana, però mata als cerdans, està bé! Espero que siguin als cerdans i no sigui arbitrària i sigui quaselvol que es passeji per Cerdanya.

    ResponElimina
  2. Té bona pinta. Jo ara també estic amb una policiaca que m'agrada molt : Nèmesi.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions