dissabte, 22 de desembre de 2007

Bessones vestides de blau, Mary Higgins Clark


Un altre llibre d'aquests meus per passar l'estona, aquesta vegada de la Mary Higgins Clark. En aquest llibre unes bessones de 3 anys són segrestades; alguna cosa surt malament i només una de les dues és entregada pels segrestadors i l'alter se la dóna per morta. La que torna a casa però, segueix parlant telepàticament amb la seva germana i assegura que és viva i que està malalta.


És un dels molts llibres de l'autora, a mi em recorda una mica a l'Agatha Christie... la seva aparença física sembla més una senyora que escrigui novel·la rosa ; ambients molt de classe mitja-alta, famílies quasi perfectes.... però bé per passar una estona entretinguda; és com mirar la Fletcher.


5 comentaris:

 1. I parlant de coincidències i casualitats (i de vida i literatura)... Bé, que és curiós que parlis ara d'aquest llibre... Però -sense cap intenció de fer-me la interessant-, avui no et puc desvetllar el per què...

  Queda pendent!

  Però més endavant t'ho explico, eh!

  Et llegim i en parlem!

  SU, meitat misteriosa

  ResponElimina
 2. No cal que ho juris, que estàs misteriosa. Ara em tindràs amb l'ai al cor fins que ho expliquis! Trigaràs gaire desvetllar el secret?

  ResponElimina
 3. No pateixis, tot arribarà... Però vaja, que no té gaire importància, eh!

  Vinga, fins aviat!

  SU, meitat

  ResponElimina
 4. Si no fan la Fletcher ens hem de conformar amb la Mary-Hyguins Clark.
  Joana

  ResponElimina
 5. Jo el vaig llegir aquest estiu, enganxa una mica però la veritat és que és un xic previsible.Valoració: 5 (justet)

  ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions