divendres, 25 d’abril del 2008

...en el baul de los recuerdos uhhh...

Sempre acabo fent post de coses que no pensava. Quan veig, sento o penso alguna cosa susceptible de fer un post, faig una nota mental i així és com se m'acumulen els pots que vull fer i que -crec- mai acabaré fent.

Avui però la meva primer intenció era fer un post doble: Sant Jordi i el relat conjunt. En l'ultim relat proposat apareix un drac i això ,i el relat d'en Jordi m'han fet recordar un fragment del poema de Sant Jordi que vaig escriure a 6è o 7è de bàsica.Sí ja tinc una edat, jo feia EGB. I la meva intenció era aprofitar aquell poema per tal de fer el relat conjunt. Diga'm mandrosa, no ho negaré.
Així doncs, ja em veus a mi baixant les caixes de records" en busca del poema perdido" i perdido sí que ho està perquè no hi ha hagut maneres de trobar-lo.

Això sí, he trobat un munt de records que m'han fet gràcia. Alguns sorprenents i d'altres curiosos.
  • entrades de teatre
  • catàlegs d'exposicions
  • coses que no sé ni què són, com uns ninos guatemalencs que no recordo qui me'ls va portar-potser una companya de l'antiga feina que va estar un estiu a una ONG
  • invitacions a casaments i records ( alguns horribles)
  • una copa , d'en Martí suposo (jo no guanyava mai res ) i medalles esportives segur que també són d'en Martí
  • els títols de la facultat i l'orla . No tenia ni idea d'on paraven, com per necessitar-los!
  • cintes de K7, la mar de mones. Alguna d'original i moltes amb dissenys ( també originals, fets per mi). Les pedretes amb aigua per Debussy, les Roses per una cosa que es deia "Angelis"!? Una de "temas de l'oeste ( segur que del meu avi)
  • un tros de les rajoles de les Rambles de Girona abans de ser renovades...
  • unes mosques de Sant Narcís ( d'alguna visita guiada)
  • plànols, fulletons i tríptics d'alguna escapada de cap de setmana
Ei, què? una mina! Us poso un quantes fotos per què veieu quin ve de deu de coses. I vosaltres sou dels que guardeu, apileu, classifiqueu? O dels que llenceu

I per finalitzar el culpable de tenir tot l'estudi fet un "cristo" :el fragment de poema que em va venir a la memòria i que sóc incapaç de seguir .


Sant Jordi era conegut
per ben plantat i cavaller
encara que ben mirat
era geperut
i molt bon bandoler

Gestes d'ell se'n parlen
mil gràcies i perdons
però tenia la mà trencada
en robar capes i bastons


I aquí segueixen unes quantes estrofes més - que no són poques- i que no recordo. El resum seria que ni sant Jordi era tant sant,ni la princesa una panfila desvalguda. A veure si vaig a saquejar la casa dels meus pares i trobo el poema,que ara ja em comença a fer ràbia no recordar-lo!

7 comentaris:

  1. Carai, si que eres espavilada a aquelles edats. I te'l van deixar presentar? Recordo que quan érem petits, si intentaves fer un poema una mica subversiu no te l'acceptaven. A veure si l'acabes trobant i el poses sencer, que pinta bé.

    ResponElimina
  2. Però després ho endreces tot, d'acord?. Busquets, pots dubtar de que jo llenci alguna cosa?, si ja saps que tinc tres habitacions plenes d'andròmines. Si tot l'enrou serveix per que ho trobis, perque porto buscant una foto de quan el meu pare era petit crec ara ja deu fer un any i no hi ha manera.

    ResponElimina
  3. jajaja, molt bo el poema, a veure si trobes la continuació i la penges!

    I aquest drac, també ha sortit del bagul dels records?

    ResponElimina
  4. xexu: a veritat és que no me'l van censurar i va acabar guanyant el segon o el tercer premi i no seria per la qualitat literària. Algun mestre li devia fer gràcia i com que o era una bona nena...

    L'espolasada: oi que sí, i té un company. En Martí me'ls va fer comprar tots dos, deia que la botiga no en podies deixar només un, que es sentiria sol

    Joana: ja que jo sempre ho endreço tot

    Anna: no són dos i viuen al menjador de casa

    ResponElimina
  5. ... Espero que el trobis i el pengis sencer! La meva tendència natural al caos fa que quan busco no trobo, perquè no sé on ho he guardat, i un bon dia obro la caixa de Pandora i hi surt de tot...

    ResponElimina
  6. ostres! si sé que t'haig de provocar tot aquest desgavell no escric res de res ;)

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions