dijous, 23 d’octubre de 2008

Estàs tres dies sense passar pel blogger i t'ho canvien tot!
Fa uns quants dies que estic una mica liada i no faig cap post i no visito massa els vostres blogs- ho sento! I que em trobo quan tinc una estona? Que han canviat el sistema de comentaris. Bé no de tots els blocs, que el nostre segueix igual .Suposo que com que hem canviat molt htlm de la plantilla no ho ha fet automàticament, oooooooh!
I l'altra cosa que trobo és que hi ha un nou gadget que va de seguidors, i com que sóc molt xafardera i ho de provar tot, l'he instalat. Així doncs, si teniu ganes de fer-vos seguidors del bloc, ara ho podeu fer amb un sol clic( o dos). La majoria de vosaltres deixeu comentaris de tant en tant i per tant , ja sabem que sou aquí. Però estic quasi convençuda que tenim algun lector anònim que no diu mai res (jo també ho faig sovint) i ens faria il·usió saber de la seva existència.

Així doncs, aquest post només té dos funcions:

 1. Saber com a aconseguir aquest nou tipus de comentaris tant xulos. Si algú ho sap i ens ho pot explicar
 2. Provar la nova eina del blogger i més saber qui sou els visitadors del nostre blog, és que sóc una mica xafardera

PS: Sóc molt despistada i no he indicat on està això dels seguidors ( gràcies Xexu). Doncs a la primera columna sota del nostre ex-libris. El del sol i la lluna

3 comentaris:

 1. A mi també m'ha sorprès això dels comentaris, a mi se m'ha posat sol, i no tinc ni idea de com va, no us puc ajudar. Bé, mentre no dificulti les coses, no em queixaré, i sembla que és igual de senzill de fer anar com abans.

  Ara em miro això dels seguidors, però no sé on ho has posat, al primer cop d'ull no ho he sabut veure.

  ResponElimina
 2. jo encara no sé què és això dels comentaris, a mi em surten com sempre.

  ResponElimina
 3. Jo també ho tinc com sempre. Si tu molt dir que vas molt liada, però vas fent coses i xaferdejant, que jo no puc

  ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions