dissabte, 27 de desembre del 2008

internet ha mort

Internet ha mort, o si més no el de casa. Des de Sant Esteve que no tinc conexió, els senyors d'Ono em diuen que 48 hores coma màxim però no hi confio.

Bé, he de fer un post ràpid perquè estic robant l'internet a un pobre incaut o una molt bona persona que el té sense seguretat i la qualitat és molt baixa i es va desconectant.
Prometo fer un post sobre les lectures i sobre el tió tant aviat com torni a la normalitat; sinó acabaré agafant el portàtil i aniré robar interent d'algun familiar. A més també se m'està morint la pantalla que es queda negre i entra una cosa i l'altre m'està costant una barbarita esvire això.

Apa, això és tot!

6 comentaris:

  1. El pitjor malson. Esperem que els d'ONO no diguin mentides...

    ResponElimina
  2. jo estava farta dels d'ONO i em vaig posar un USB d'aquests que van al portàtil (en dic la marca? va , sí, de Vodafone), i va la mar de bé. , a més a més, si te'n vas de casa amb el portàtil tens connexió a tot arreu, una meravella!!
    Esperem amb moltes ganes les teves ressenyes lectores!

    ResponElimina
  3. jo també tinc connexió amb vodafone i bé... va com va. A voltes (massa sovint) és molt lent, et castiguen si passes de tres Gb, no pots tirar d'emule, poc de youtube, és lent... tinc unes ganes de canviar...

    que tornis a tenir aviat i Bon any si tarden massa

    ResponElimina
  4. Torna ben aviat, bona entrada d'any i que el 2009 et porti una connexió a internet com déu mana!

    ResponElimina
  5. xexu: menteixen i no saps com!
    Mireia: és que a casa tenim 2 ordinadors , la palm amb wifi i play i amb un no passariem i pagar-ne més d'un la nostra economia no ho soportaria. Això ens passa per estar conectats més d'un alhora

    Jordi: bon any !

    L'espolsada: l'any nou no ha portat internet... sniff, sniff

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions