dissabte, 30 de maig del 2009

365, el títol no es compta no?

365 paraules. Quant són 365 paraules? Mai m'he parat a pensar quantes paraules hi caben de mitjana en una línia i ara que n 'he d'escriure exactament 365 no tinc ni la més remota idea de quina llargària hauria de tenir això. No acostumo comptar paraules, bé la veritat és que no acostumo a comptar massa res, sóc així jo; poc comptadora. Sempre he tingut problemes amb el càlcul bàsic, la trigonometria o les equacions eren divertides però el càlcul... Sempre he estat negada en càlcul. I ara he de comptar paraules; mira per on! He de contar i comptar alhora. Comptant sóc negada, però contant tampoc sóc cap meravella. Tinc el mal hàbit d'escriure tal com raja; a mesura que em venen les paraules al cervell les escric; potser ni això. Sovint em venen de no sé on i es transformen directament en so i llavors les escric. Així doncs, el repte és que contem i que comptem, la Bajoqueta ha tingut una bona pensada i alhora fa que unim llengua i matemàtiques: mira quina gràcia les famoses competències bàsiques portades al món dels blogs. La proposta està molt ben pensada i és original. Fer 365 relats curts, de 365 paraules per tal de publicar-los cadascun dels 365 dies de l'any. Un bona idea, sí senyora, una gran idea. M'agradaria participar-hi, em faria il·lusió però he de ser capaç d'escriure alguna història, amb cap i peus i que a més tingui 365 paraules, ni una més ni una menys. Aquest serà el meu escrit de prova, vaig comprovant que les paraules siguin les adequades. Sort del Word que les compta per mi, perquè jo no sabria ni com posar-m'hi. Tot compta com a paraula? És igual la mida o cal que siguin d'un mínim de dos lletres? Suposo que la puntuació no compta, jo no la comptaria. Sembla fàcil ,però té el seu intringulis. El senyor Word em diu que intringulis no existeix, amb lo mona que és; doncs la deixo igual jo. Vaig a mirar com ho porto, no fos cas que em passi de llarg: 358. Res, he d'acabar, només em queda dir que l' 1 de juny es comença a publicar.

10 comentaris:

  1. Homeeeeee, els contes o relats són de màxim 365 paraules, no fotem! Si tots han de tenir 365 exactament, malament rai! Jo ja he enviat el meu primer relat, i espero que no sigui l'últim! Em farà il·lusió veure'ls sortir allà. A veure qui s'hi anima.

    ResponElimina
  2. Competències bàsiques i blog tot junt! Doncs seguint en la línia, si pel càlcul no has estat mai bona, jo tampoc, fes càlcul estimatiu, jajajaja!

    ResponElimina
  3. Això m'agrada. Ara mateix visito la bajoqueta i també ho provaré. Tu te n'has sortit la mar de bé, enhorabona pel resultat i per la informació, això dels blogs és diverit,sí senyora!!

    ResponElimina
  4. no cal que en tinguin 365, em sembla que només és el màxim, oi?

    ResponElimina
  5. màxim 365 paraules, no 365 paraules justes jajajaja. Sóc dolenta però no tant :):):)

    Però a vore, si te vols posar reptes i fer-t'ho difícil a tu te deixo fer los contes de 365 paraules justes jeje. Crec que hi ha algú que ja ho ha fet :) I si vols contar-les a mà també tu mateix, jo no me faig responsable si et dóna un yuyu jajajaja

    Gràcies per fer publicitat, aviam si aconseguim molts de contes.

    ResponElimina
  6. A tots: ja ho sé!!!! Però em va fer gràcia el tema de les 365, homeeeeee!

    XeXu: ha sigut el teu primer i el primer. Molt xulo per cert

    Joana: a veure sit 'animés i n'enviees un

    Kweilan: sí maxim! ;)

    Tonina: a veure si t'hi animes. Sí que és divertit això dels blogs

    Jordi:si, és el màxim....

    Bajoqueta: jooo, ja podies haver estat dolenta , ja.

    I tant que aconseguiràs molts contes. La publicitat ha sigut poca, el nostre és un blog amb poques visites.

    ResponElimina
  7. Sort que és el màxim i no el número exacte :)! Seria com allò del "precio justo sin pasarse" ;)! La veritat és que la iniciativa de la bajoqueta és molt bona. Miraré de participar-hi ara que tindré més temps!

    ResponElimina
  8. Jejejeje quan t'he començat a llegir he pensat "A que ho fa just de 365 paraules?".. i he vist que sí, que aquest era l'objectiu i m'ha fet molta gràcia :-))

    A veure si llegeixo un conte teu allí!! :-))

    ResponElimina
  9. Ma-poc: a veure si hi participes
    Assumpta: doncs sí, no me'n vaig poder estar; em va fer gràcia ;)

    Ho intentaré però porto uns dies pensant-hi i no se m'acudeix res i amés després de llegir les tres primeres propostes encara em fa més vergonya, que ´son molt bones i no estaré a l'alçada

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions