dimecres, 10 de juny del 2009

F3

Com tot autodidàctica, arriba un dia que de cop i volta descobreixes una cosa ben habitual i est preguntes com has pogut viure sense abansq. Com pot ser que amb tots els anys que teclejo no hagi descobert algunes de les funcions de les tecles ídem, les de funció vull dir. L'altra dia per punyetera casualitat i per sorpresa meva vaig descobrir que F3 em permet buscar dins d'una pàgina web. Digueu-me ignorant ,però no en tenia ni idea. Jo com a molt faig servir F5 per actualitzar i el F9 per actualitzar el correu però la resta d'onze funcions restant no tenia ni idea perquè servien. La veritat és que ara són 10, de les que no en tinc ni idea; molt no he avançat però mira m'ha fet gràcia compartir-ho amb vosaltres per si algú altra està com jo , en bàvia. Tot i així ,si algú sap perquè serveix alguna altra de les tecles...



Com que em feia vergonya no provar-ho abans de demanAr ajuda, ho he intentat ( la meva estadística particular no millora gaire però).


F1 AJUDA

F3 CERCA

F5 ACTUALITZA PÀGINA

F6 SELECCIONA ADREÇA

F9 ACTUALITZA CORREU

6 comentaris:

  1. Doncs mira, jo que sóc el principal adorador del mouse, tampoc no en tenia ni idea de per què serveixen aquestes tecles, i la veritat és que m'era una mica igual, perquè com que tot el que m'interessa ja em surt d'altres maneres, doncs no me n'he preocupat. Però no està malament saber-ho, a veure si aconsegueixo aplicar-ho, que queda més guai!

    ResponElimina
  2. Jo ho sé però no les utilitzo. Suposo que si t'hi acostumes, és més còmode.

    ResponElimina
  3. Mira, no en tenia ni idea!! Gràcies

    ResponElimina
  4. hehehe! A mi m'encanten les tecles ràpides! Per a cercar dins una pàgina el que faig és ctrl+f, tampoc no sabia això de la F3. D'altra banda, si prems Ctrl+F5, en comptes d'actualitzar la pàgina, actualitzes tota la catxè! ;)

    ResponElimina
  5. Em solidaritzo amb en Jordi. Ja saps Mireia que sóc molt buuuuurra per aquestes coses. Vale F3 per buscar, però què busca?

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions