dissabte, 25 de juny del 2011

Em dic Mireia i sóc una geek

Hi ha coses que no puc evitar i aquestes és una d'elles: m'agraden els trastos tecnològics. No us dic res més, que oficialmente encara no hi puc jugar. El meu aniversari no és fins d'aquí a uns dies i fins dissabte no el celebren; així que l'estic provant una mica d'estranquis.... El tinc des d'aquest matí i ja el tinc sincronitzat amb iTunes ,l'outlook i m'he baixat l'ibooks.

Ja us aniré explicant els meus descobariments i si en trec tot el suc que em sembla que hi podria treure.

11 comentaris:

  1. A mi també m'agraden però m'hauré de posar les piles, si no vull quedar endarrerit. Gaudeix-lo, geek-lover!

    ResponElimina
  2. Geek?, d'on treus aquestes paraules?. El que si es clar es que fa molt temps que sabies que cauria!, si en veies un i tenia temps de mirar tota la botiga 2 cops mentre tu t'estaves mirant aquest trasto, i així totes les vegades que anavem a algun centre comercial

    ResponElimina
  3. Veus com no calia preguntar? Era claríssim que el portaries a casa. Si només amb el comentari d'en Martí ja està tot dit. Espero que t'ho passis bé fent-lo servir, ja et vaig dir que útil tampoc és, però és tan mono, oi?

    ResponElimina
  4. Encara que jo tampoc no sé què coi vol dir geek... igualment et dic que el gaudeixis molt i que t'ho passis molt bé!

    Ja ens explicaràs!

    ResponElimina
  5. Que és això de jugar-hi abans del dia! Mira que et renyo a tu i en Martí. Que jo el teleobjectiu no el vaig estrenar fins que va ser el dia del meu aniversari. Fins dissabte ni tocar-lo, que m'enteri jo! A partir de llavors, a putinejar-lo tot i més! Per cert, ja em connectaràs el mòbil amb el cotxe i el miniportàtil tot el que s'ha de fer, no ho he fet encara. No tinc ganes!

    ResponElimina
  6. mira que bé! jo també sóc una geek, no em puc resistir a la fascinació d'un nou gadget :) apali, a passar-s'ho bé! :)

    ResponElimina
  7. Sí, tal com diu en XEXU, jo també pensava que era una pregunta que ja tenia la resposta decidida :-)

    A gaudir-ne molt!! ;-)

    ResponElimina
  8. Ferran: és impossible estar al dia sempre hi ha coses noves.

    Martí: homeee no em queia tant la baba, oi? :)

    XeXu: Sí que calia preguntar he estat donat-hi voltes des que va sortir I-pad2 i durant l'últim mes, he mirat, preguntat, remirat, tornat a preguntar... bé que m'he decidit però m'ha costat lo meu i sí, és tant mooono!

    Rits: i tant!

    Carme: ja ho aniré informant de si el trasto val la pena o no. Perquè el tema necessitat ja ha quedat claríssim: no cal.

    Joana: només són unes petites proves perquè quan me'l regalin ( sorpresa, sorpresa!) els hi pugui ensenyar en què s'han gastat el quartos!

    Clidice: bé, no estic sola.

    Assumpta. com ja l'hi dit en XEXU no estava gens clar. Em costa molt decidir-me quan vull comprar una cosa d'aquesta mena: mona, no necessària i cara. amb la càmera de fotos em va passar el mateix. Ara estic convençudíssima de la compra perquè l'ultilitzo molt però en el seu moment no ho tenia tnat clar.

    ResponElimina
  9. És quasi impossible resistir-se a la temptació d'aquests trastos... M'alegra que et faci servei, gaudeix-ne al màxim.

    Si tens algun dubte o necessites res, ja ho saps! ;)

    ResponElimina
  10. nena!! ja el tens?? que guai!! ja me l'ensenyaràs!!! això si que es una joguina!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions