dimecres, 13 de juliol del 2011

La cúpula. Stephen King


Un llibre ben recomanable, que us farà passar una bona i llarga estona, sempre que us agradi aquest autor, i sinó, possiblement també.
L'argument és ben simple: de cop el poble de Chester's Mill queda envoltada per una cúpula transparent que l'aïlla totalment del món exterior. Per ser un poble petit deu n'hi do amb els personatges que hi viuen, com Big Jim Rennie, el segon conseller municipal però qui remena realment les cireres al poble, embolicat a més amb tràfic de drogues; el seu fill Junior a qui li falta un bull; Dale Barbara, un coronel retirat que ara fa de cuiner per trobar una nova vida; Julia Shumway, que porta el diari local; Rusty Everett, auxiliar metge... i tot això dins un microcosmos en tensió fa que la situació sigui explosiva.
En definitiva, un llibre entretingut, on constantment passaran coses, la millor part de Stephen King, i no tant terrorífic com d'altres llibres, on els lectors d'aquest autor en gaudiran i els que no el segueixen, pot ser un bon llibre per conèixer-lo.













7 comentaris:

  1. No hi ha sorpreses amb aquest home, ja saps que hi ha. D'aquells per passar l'estona, no l'he llegit, fa temps que no en llegeixo res, però són prou entretinguts. Caldrà tenir-lo en compte.

    ResponElimina
  2. Primer comentari que deixo en aquest blog! Felicitats perquè està molt bé. I al que anàvem...

    Vaig llegir La Cúpula l'estiu de l'any passat i el record que en tinc és el mateix que es transmet a la ressenya. Entreteniment pur però ben escrit. Com a ultrafan de King que sóc (he llegit gairebé una vintena de llibres seus) puc dir que La Cúpula no és del millor que ha escrit però sí que és dels que més enganxen. Té escenes inoblidables —com la del nen i el soldat, un a cada banda de la Cúpula— però també li vaig trobar certs errors (ejem ejem el final ejem ejem). Però bé, m'ho vaig passar molt bé mentre llegia i, al cap i a la fi, això és el que importa.

    Quina parrafada tractant-se del meu primer comentari!

    ResponElimina
  3. Dona! Doncs el vídeo sembla que fa una mica de por, eh? :-)

    Saps que no he llegit cap llibre d'en King? Menys mal que just abans meu ha comentat en Marcel que és un súper fan de l'autor (jo no podria dormir de la por que m'agafaria!! hehe)

    ResponElimina
  4. Assumpta jo tampoc he llegit cap llibre de l' Stephen king. :) Aquest és d'en Martí hehehe. Al final potser em decidiré a llegir-ne un, el que faci menys por.

    ResponElimina
  5. Ostres, sí, perdona MARTÍ :-)) no havia vist l'etiqueta... T'has de fer un blog ;-)

    ResponElimina
  6. MBosch, realment l'opinió es molt semblant. El post no el faig fins al cap d'uns quinze dies per posar el regust que em deixa el llibre més que una opinió ràpida. En algun moment el llibre es pot fer una mica llarg, el final es superable, però el regust es bo,
    Joana, sí, es un llibre entetingut de l'autor
    I Assumpta i Mireia, si no en llegiu res, no sabreu mai que us perdeu.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions