dissabte, 26 de novembre del 2011

Una prova de les meves

Aquest Blog ja ho té, de tant en tant l'utilitzo per fer proves. Fa uns mesos em van regalar un iPad pel meu aniversari .Em va costar molt decidir-me perquè tenia por de no utilitzar-lo. Tenia clar que era un "capritxet" car i que si després no l'utilitzava em sabria molt de greu. La veritat és que n'estic molt contenta; només em penadeixo de no haver-me decidit per model amb Internet...però tot i així estic encantada

Tot això no bé massa a tomb però estic fent una prova amb l'aplicació de blogger per iPhone( que també puc utilitzar a l'Ipad)  i alguna cosa havia d'escriure.

Ara acabo d'intentar afegir una imatge, no és d'avui però és més mona que el que puc fotografiar allà on sóc.Va com que això és una prova també hi ha foto des de l'ipad .

Final de la prova, vaig a intentar publicar a veure si ho fa en format normal o surt estrany. Ja em direu el què.

13 comentaris:

  1. Doncs en principi es veu bé, però no sé què esperaves aconseguir, suposo que era el que es veu. I quan dius que l'iPad no té internet suposo que vols dir 3G, perquè sí que deu poder agafar xarxa, si no el trasto no serveix per res...

    ResponElimina
  2. Xexu, sí volia dir 3G... tinc una setmana complicada i el cap no em rutlla del tot. NO tinguis tanta mania als trastos Quests que són molt monos i , tot i que sabem que no calen, l'estic fent servir molt.
    Només esperava que el text es veiés bé, sense línies d'últim pel mig, ni escrit amb columna o alguna d'aquestes incidències rares i que les fotos es veiessin.

    ResponElimina
  3. I què vol dir 3G o Internet??

    O sigui, amb aquesta cosa et pots connectar a Internet, vull dir que que pots fer fins i tot un post, obrir i enviar correus... llavors, què és això de 3G?

    Aquestes coses em queden tan lluny, en tots els aspectes, tant econòmic com de coneixements, que crec que ja estic totalment desfasada.

    Jo el post el veig completament normal :-))

    ResponElimina
  4. Hehe, molt bé això d'anar fent proves, Mireia. D'això... en una d'aquestes proves, podries penjar una foto d'un iPad? Et juro que m'he perdut, no sé què és un iPad, un iPod, un... em faig un embolic! (sóc del club de l'Assumpta, pel que veig)

    ResponElimina
  5. Assumpta, len tots dos casos tens conexió a Internet. En el meu cas depèn d'un WIFI extern. Per tant sinó estic en un lloc on n'hi hagi em quedo sense conexió a la xarxa. Amb el 3G el mòdem de conexió està en el mateix dispositiu , com un mòbil amb Internet.
    Amb el trasto aquest puc connectar-me a Internet, contestar correus, escriure un post i contestar als comentaris... no és un ordinador però dona força joc.

    Ferran: fotos penjades. El gran és l'ipad i serveix una mica per tot. El petit és l'ipod ( hi ha molts models diferents ) i sobretot serveix per escoltar música i veure videos. l'he penjat imatges amb mans perquè et facis una idea de la diferencia de mides.

    ResponElimina
  6. Ei, mil gràcies, Mireia! N'he vist tots dos, esclar, però no tenia ni idea de quin era cadascun. L'ipod no el trobo gaire interessant (per mi), però l'ipad està bé i a més trobo que és bonic.

    Merci!

    ResponElimina
  7. Noia, ho he entès perfectament :-))

    Així, en quant a connexió, el que tu tens és com un netbook, però si tingués 3G doncs ja podries estar connectada sempre i tothora! ;-)

    ResponElimina
  8. El meu mòbil posa que té 3G... vol dir que em podria connectar a Internet? podria veure el meu blog? Bé, no ho penso pas fer, perquè segur que em quedaria sense saldo en un moment, però... podria entrar al blog?... Podria fer un post?... No, suposo que no, oi? Ara bé, obrir el correu potser si... Quines coses :-))

    ResponElimina
  9. Mireia, es veu com volies, suposo. Que mona la Bruna de vacances!
    Assumpte, amb el mòbil pots rebre el correu i connectar-te a internet, també pots veure el blog, però per poder fer post cal descarregar-se una aplicació i em fa l'efecte que és una mica rollo, a més, per gran que sigui el mòbil, t'hi deixes la vista!

    ResponElimina
  10. Hola Mireia,

    Aquest és un comentari de proba.

    Una abraçada

    Mama

    ResponElimina
  11. Ai, gràcies, JOANA :-) em fa gràcia saber que puc fer tot això... que no en tenia ni idea, perquè el mòbil el vaig comprar fa un any i mig, perquè el que tenia abans s'havia espatllat i no vaig pas anar a buscar cap cosa especial. Vaig aprofitar per passar-me de Movistar a Orange... i recentment m'he passat d'Orange a Yoigo (però amb el mateix aparell que vaig comprar a Orange)... però jo sempre veia que la pantalleta, a dalt, posava 3G, i pensava "què deu ser això de 3G?" :-DDD

    ResponElimina
  12. A anar-li trobant-li el gustet a l'ipad! i tant.
    M'encanta la segona foto!!

    ResponElimina
  13. Joana i Assumpta veig que ja us heu entès amb el tema tecnologia. Doncs res, feina feta
    Mama, la prova ja està feta
    Rits la veritat és que després de molts dubtes no em reca gens haver-me decidit. Està mona la Bruna i s'ha va passar de bé caminant per la muntanya i posant-se a totes les basses, rius, rierols ... que va trobar

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions