diumenge, 8 de gener del 2012

Vull llegir!

El 2012 està començant “raru, raru, raru”. No hi ha maneres d’acabar un llibre. Els senyors de Liberdúplex , uns impressors  a qui a partir d’ara no estaré amiga, no em deixen acabar els llibres. Han agafat el mal costum de deixar-se pàgines per posar. Ja em veieu a mi, llegint àvida de saber com acaba una història de lladres i serenos . De cop i volta, no entenc res... no entenc aquest gir de la història. Sembla que han deixat una frase a mig  fer i que els personatges salten d’una pàgina a l’altra. No, no és que l’autor s’hagi tornat ximple o  s’hagi apuntat a la moda de l‘escriptura creativa, no. És que els senyors impressors s’han deixat un plec  i la història avança cap al futur a passos gegants. Doncs sí, els dos últims llibres que he llegit, bé que he intentat llegir, han acabat de la mateixa manera: inacabats!

No és la primera vegada que m’hi trobo. M’havia passat una altra vegada, fa temps i em va fer molta ràbia. El segon cop va ser abans de Nadal i no vaig tenir més remei que deixar els llibre i començar-ne un altra. Us podeu imaginar la meva cara quan em torno a trobar amb la mateixa situació  en el llibre que havia triat per substituir el que estava malament. El meu estat d’ànim va passar de la frustració a l’emprenyamenta . Se’m va ocorre mirar si els llibres eren de la mateixa editorial  i no, el problema és que eren del mateix impressor.  No serà molta casualitat que jo hagi tingut els únics tres exemplars mal paginats, o potser és que els senyors de Liberdúplex tenen per hàbit jugar als jocs dels enigmes,  com en Mac amb els títols però amb mala bava.

Ara no em queda més que esperar que em substitueixin els llibres erronis i intentar reprendre les històries que he deixat a mitges. Mentrestant m’apunto al Club de lectura virtual de la bajoqueta i intentaré rellegir La dama de blanc a temps. A més ahir varem anar de rebaixes, ja ho dic jo que l’any comença “ raru, raru, raru”.

12 comentaris:

  1. ostres, quina mal sort que tens! Jo no et podria dir que no m'ha passat mai, però ni recordo quant temps, quants anys fa... i potser només un cop.

    ResponElimina
  2. Sent optimistes, quan et donin els exemplars bons ja estaràs més a prop d'acabar dos llibres ràpidament! Però entenc que ha de ser una murga. Els impressors és una cosa en la que no em fixo mai. No recordo que m'hagi passat, però sé que hi va haver polèmica amb la versió catalana de 'La caiguda dels gegants' de Follett, que li faltava el final. A veure si m'hauré empanat algun dia i m'he llegit un llibre al que li faltaven trossos? Com que de vegades hi ha tanta palla...

    ResponElimina
  3. Caram! No m'hi he trobat mai jo amb això, que recordi.

    Quina manera de fer les coses...

    Ara, a veure si no seràs una mica "gafe"? ;p

    ResponElimina
  4. Quin mal rotlluuuuuu! Fa molta ràbia. Espero que te'ls canviïn.

    ResponElimina
  5. De moment no m'ha passat mai, quina mala sort!
    això ha de fer molta ràbia!!

    ResponElimina
  6. Tampoc no m'ha passat mai, però segur que hi ha tota una remesa de llibres que estan igual. Deu ser un impressor baratu, que no hi vagi qui sabem! Crea un grup al facebook o al twiter i a veure que passa!

    ResponElimina
  7. ostres, no m'ha passat mai. És ben curiós! i més que et passi dues vegades. em sap greu!!!

    ResponElimina
  8. CARME, Sí que és mala sort. Jo no m’ho havia trobat mai, però ara en poc temps: tres . tots tres dels mateixos impressors i amb el mateix tipus d’errada. Deuen tneir alguna màquina que no va fina.
    XeXu. Un no el tinc perquè no estic fent el tràmit que toca, que és enviar-lo a l’editorial i l’altra em queda esperar. Fa ràbia deixar un llibre i reprendre’l més endavant, però no s’hi pot fer més. Hehehe , crec que te n’hauries adonat. Una altra cosa és que a vegades desitgis que n’hi falti un tros ( d’aquest amb tanta palla).
    Hooome! PORQUET no em diguis aquestes coses que si això passa gaire sovint em dóna un patatús.
    Canviar-los , els canviaran CLIDICE, però trenca la lectura.
    I que duri, JO MATEIXA, que duri. Amb una a qui passi ja és més que suficient.
    Només em falta crear un grup , JOANA.
    T’ha passat KWEILAN? No sóc l’única?
    Que passi dues vegades no és curiós és “recochineo”,RITS. hahaha

    ResponElimina
  9. ostres! jo els hi engaltaria una reclamació amb danys i perjudicis per els danys morals causats! Quines penques!

    ResponElimina
  10. Mireia, a la llibreria te'ls canviaran però jo faria un correu a les editorials pertinents, fent-los saber què t'ha passat. Sou els consumidors i us heu de fer sentir.

    ResponElimina
  11. viu i llegeix: la veritat és que fa molta ràbia

    Fe: ja ho he fet, més que res perquè el problema és de l'impressor però l'acabem petint els lectors

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions