dimarts, 17 de juliol del 2012

El temor d'un home savi

Vaig encetar el llibre amb una barreja de ganes de llegir-lo i de no fer-ho. Tenir ganes de posar-m'hi per veure com continuaven les aventures del nostre Kvothe però sabia que acabaria el llibre i em deixarien penjada, amb tot un tercer volum sense data d'aparició i això em feia rabia. I això és exactament el que va passar.

El llibre en si és una bona continuació de la primera part, segueix essent una novel·la d'aventures clàssica, com les d'abans, amb molt de tot. El nostre personatge perd una mica de sorna i algun passtge es fa un pèl llarg però en general m'ha agradat i sobretot m'ha enganxat. Ara només ens queda esperar la tercera part.

5 comentaris:

 1. Som uns quants que estem esperant la tercera part, i t'asseguro que el dia que surti em tenen allà esperant a la porta per comprar-lo. Quines ganes de reprendre les aventures d'en Kvothe!

  ResponElimina
 2. suposo que anava mentalitzat, i el fet que acabi com acaba tampoc m'ha afectat gaire; de fet, diria que després de llegir el primer i el segon llibre quasi seguits, millor esperar un temps a llegir el tercer, si no acabaria massa empatxat d'aquesta historia, que m'ha agradat, però els 3 llibres seguits serien massa llarg per mí

  ResponElimina
 3. jo també enyoro a en kvothe. Són uns personatges que t'atrapen.
  Jo a la porta darrere en XeXu esperant.

  ResponElimina
 4. Jo estic d'acord amb en Martí. M'he llegit els dos primer seguits i amb un tercer no crec que hagués pogut. Ara bé, espero que no tardi gaire a sortir!

  ResponElimina
 5. XeXu: jo tant com esperar a la porta no... però més o menys

  Martí: am i sí que m'hagues anat bé tenir el tercer perquè quan arribi ja m'hauré oblidat de la meitat de coses del segon

  jomateixa: hehe. Que enganxats que esteu!

  myself: aneu dos a dos!

  ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions