dissabte, 11 de maig del 2013

Avui, excursió a Barcelona

Fa temps que diem que hem de canviar el cotxe. El nostre estimat polo ja té la majoria d'edat i els cotxes , con els blocs, conten els anys diferents. Així que ja ens veus cap a Barcelona a la Fira de l'Automòbil amb l'intenció de pendre vistes i amb una sola jornada començar a fer-nos una idea.

10:30 una cua interminable per comprar l'entrada. I diuen que hi ha crisis
10:52 ja som a dins
13:06 hem vist el Scenic i el Qashqai
15:03 sense dinar. Peugeot, Honda i Hundai. Estem esperant  a un stand moníssim del senyor Wolskwagen on tenen coses per picar

16:30 dinant a l'Udon





No n'hi ha hagut prou amb el saló que de tornada a casa hem passat per la Opel i la Peugeot de Mataró

20:20 Sopant al Viena de camí a casa que ja estem a les últimes





6 comentaris:

  1. Caram tu, feu les coses a l'engròs a casa teva! No sé si cal anar al saló de l'automòbil per decidir el cotxe nou, però està clar que allà tindreu opcions per triar i remenar. Ja ens explicareu la decisió final, quan es produeixi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira som així d'estranys. Fa oosa d'un més que ens plantegem la possibilitat del canvi de cotxes. El PIVE i l'edat del Polo ens han fet dubtar. Ens va semblar que el saló podria ser una bona oportunitat per veure molt en poc temps.

      Elimina
  2. Se us llegeix tan decidits que no costa imaginar-vos sortint de la fira amb un cotxe sota el braç :O

    ResponElimina
    Respostes
    1. No estem tant decidits, no. A nosaltres els cotxes ens durem mooolt de temps i per tant és una desició meditada. Vm sortir sense cotxes, com era d'esperar però amb molta informació per anar païnt

      Elimina
  3. tinc uns amics que tb hi han anat. potser si que els ha portat la crisi i veure si trobaven alguna oferta....

    x cert, què tal l'hamburguesa aquesta del Viena amb brie? Fa dies vaig estar temptada xò no em vaig atrevir.... (ja sé que no té gaire a veure amb el post, xò m'ha fet gràcia)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que les ofertes del Saló valen la pena, però crec que només t'hi pots decidir si ja tens molt clar que vols. Si per exemple ja tens 2 cotxes finalistes i dos pressupostos. El saloó pet servir per millorar-ne l'oferta i que et puguis estalviar una calerons. En el nostre cas encara estem a les bssseroles de l'elecció.

      L'hamburguessa de Glà és una merevella. Carn boníssima, el brie, la cebeta i el pernil. Mmmmmmm tasta-la, s'ho val

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions