divendres, 21 de febrer del 2014

El Profesor de John Katzenbach i Calor desnudo de Richard Castle



He posat aquests dos llibres junts perquè tenen una característica comú. Són llibres pels seguidors d’aquests autors, i si no ho sou, no crec que siguin llibres per vosaltres.

El Profesor. John Katzenbach
El Profesor de John Katzenbach, autor de El psicoanalista, Un final perfecte  i  La Historia del loco -llibre que llegeixo actualment- el vaig comprar a Camprodon durant  les vacances. Les experiències anteriors amb aquest autor havien estat positives i per tant era una bona elecció. El tema prometia; una noia raptada a la que tanquen en un soterrani i ho emeten per internet . Un professor jubilat és  l’únic testimoni del seu rapte i  la seva única oportunitat d’ajuda.  El llibre però no m’ha convençut, l’he trobat massa poc creïble. Començant pel protagonista i les seves xerrades amb els familiars morts que l’ajuden i guien i acabant amb la resolució del llibre. No passa res si es llegeix, a molta gent li ha agradat, però no el puc posar com a referent de l’autor.

Calor desnudo. Richard Castle
I que dir d’en Richard Castle, escriptor de best-sellers, ara ja amb el segons llibre de la Nikki Heat, basada en la detectiu Kate Beckett, musa de l’autor i  a qui acompanya a la resolució dels crims, i d’on treu les idees. I és que qualsevol que sigui fan de la sèrie,  ha de llegir  els seus llibres. Òbviament, si no sou fans de la sèrie de televisió, el llibre perd el 90% del seu encant i millor trieu-ne algun altre.

3 comentaris:

  1. Em sembla que me'ls estalviaré tots dos. No he llegit res d'aquests autors, però no em convides massa a fer-ho, i amb la feinada lectora que tinc... esperaré recomanacions millors!

    ResponElimina
  2. Xexu, d'en Katzenbach, si que et recomano que llegeixis algun llibre seu, per exemple "el psicoanalista" o "el diario del loco". Com tothom, te llibres millors i altres no tant bons, i aquest a mi em va decebre, però no els altres que he llegit. En aquest cas no es l'autor, sino el llibre
    En Castle ja es una altra cosa, si ets fan de la serie, s'ha de llegir, i si no, oblida'l

    ResponElimina
  3. Doncs, jo buscaré el del Castle, fa temps el vaig veure i vaig pensar que era molt friqui comprar-me'l, tot i que em va tirar molt!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions