diumenge, 23 de febrer del 2014

La persiana o com fer bricolatge i no morir en l'intent




Heu canviat mai una cinta per pujar la persiana? Doncs nosaltres no hi havíem fet mai fins aquesta tarda. Quan tens mig menjador a les fosques alguna cosa has de fer i els tutorials de bricolatge que hi ha per internet ajuden bastant. 

Aquí teniu el brico-reportatge fotogràfic.  Com que n'hi ha una a cada banda i les dues cintes quedaven diferents hem hagut de fer doble feina, la segona ha sigut un pim- pam. i és la que hem aprofitat per fotografiar. 

Tot i així si algú necessita ajuda , millor anar directe al tutorial que hem trobat. És una mica d'estar per casa però a nosaltres ens ha anat perfecte.



14 comentaris:

  1. Jo encara recordo la meva primera vegada......i com en moltes altres coses, una mala experiència. Potser és perquè llavors no hi havia internet..... Ara les puc canviar amb els ulls tancats, i tampoc sé si és una cosa bona que així sigui.

    ResponElimina
  2. Beneïts siguin els tutorials de youtube, ara podem arribar a fer qualsevol cosa aprenent-ho d'Internet! És la versió de pa sucat amb oli de l'aprenentatge a Matrix!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que sense el tutorial segurament haguéssim trigat mooolt més.

      Elimina
  3. Com a màxim el que he fet ha sigut posar recte una cinta de persiana que estava caragolada...

    ResponElimina
  4. Jo el que millor recordo son els renecs del meu marit quant si ha de posar amb la persiana gran del menjador (quatre fulls de porta amb una sola persiana)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uiiii! Nosaltres n'hem hagut de canviar dues perquè no quedéssim les cintes diferents i potser és més senzill que una de sola

      Elimina
  5. Buf! Fins ara sempre he trucat al senyor "persianeru", ara us trucaré a vosaltres, serà més divertit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joana amb lo manetes que ets tu ? . Al final ens ho vam passar bé i tot.

      Elimina
  6. em sembla que em miraré el tutorial , sempre s'aprèn alguna cosa, gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que no sabíem com posar-nos-hi i el tutorial tot i que no és exactament igual que la nostra en va ajudar bastant

      Elimina
  7. Ai, mira, jo també sóc súper fan dels tutorials de YouTube... ara bé, ni amb el millor tutorial del món m'atreviria a canviar una cinta de persiana d'aquestes... Jo aprenc a fer manualitats i ja està :-P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpta, és més senzill del que sembla, segur que hi ha manualitats més complicades que el nostre canvi de persiana. Amb paciència i bona voluntat ja fa 15 dies i funciona a la perfecció

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions