diumenge, 1 de juny del 2014

Ossos al jardí. Henning Mankell



Penúltim llibre de la Sèrie Wallander, però és un llibre que només s’havia editat a Holanda. I per qualsevol que hagi llegit els seus llibres, tots o algun d’ells, una gran oportunitat.
És un llibre curtet, no tenim un cas complex,  difícil de seguir sinó que tenim un llibre entretingut, on barregem l’intringulis d’un cas ben tramat amb les entranyables virtuts i mals del protagonista. Un llibret que per si sol val la pena llegir, siguis o no siguis seguidor d’en Wallander. De fet, si n’ets seguidor, no és que valgui la pena, sinó que és imprescindible. Perquè a més, el llibre porta un postfaci, unes quantes pàgines on Mankell ens mostra unes reflexions de perquè va crear el personatge i  com ha triat els temes . Ens exposa com ha modelat en Wallander i l’ha canviat al llarg del temps com ens passa per qualsevol de nosaltres i perquè  ja no escriu més llibres seus.
Em repeteixo, cal llegir-lo

2 comentaris:

  1. No se'n parli més. Et faré cas, entre altres coses, perquè estic llegint tota la sèrie. Trigaré molt, perquè en llegeixo un de tant en tant, però el següent serà el sisè, ja em queda menys. M'estranya que aquest sigui curtet, els llibres han anat augmentant la llargada progressivament, i el sisè és un totxo!

    ResponElimina
  2. Sí, es una cosa estranya, una noveleta curta que suposo que per això no es va publicar, però que amb el temps ha acabat venint

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions