dimarts, 5 d’agost del 2014

Mòbil

Hola!

Si encara queda algú de tant en tant passi pel bloc ,tot i el nostre abandonament, necessitem opinions. En Martí  ja fa un temps que és un quisqui i ara ha de canviar de mòbil i  no tenim massa clar quin escollir. Jo no sóc de massa ajuda perquè sóc una enamorada de l' I-phone i no tinc criteri ni coneixement per valorar la resta.

El nostre primer mòbil i era en català!
Us donem quatre idees per si us poden ajudar a saber què necessitem. En Martí fa servir el mòbil bàsicament per trucar, baixar correu i enviar Whattsapp. De música i fotos n'hi té poques però algunes sí que l'hi agrada tenir-les. El que busquem és:
  •  Bona capacitat d'emmagatzematge ( mínim 8G). L'actual l'hem de canviar perquè té tant poca memòria que no aguanta ni una actualització del Whattsapp.
  • 4G si és possible. Intentem fer  durar el mòbils i és interessant  per més endavant.
  • Velocitat del processador i qualitat de la càmera acceptables.
Tampoc demanem tant, oi? Qualsevol opinió serà benvinguda.

10 comentaris:

  1. Suposo que qualsevol smartphone de les darreres generacions complirien el que voleu amb escreix, no cal que sigui l'últim model, i n'hi ha de molt bons. Jo tinc Samsung i em trobo amb aquest problema d'emmagatzematge que fa molta ràbia. Sens dubte, penso que l'iPhone és superior als altres, ja no només per tecnologia, ja que els darrers competidors se li acosten o el superen, sinó per fiabilitat, perquè tenen un servei impecable i perquè qualsevol problema te l'arreglen immediatament. Jo no en tindré un, però tu que ja n'ets usuària, porta'l al teu terreny. És car, però a igualtat de prestacions no et cobraran massa menys. Tampoc no et puc ser de gran ajuda, però jo crec que quan Apple entra a les cases ja no en surt mai més.

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu jo sóc d' Iphone i estic encantada. Faig servir el mòbil tant personal com per feina i per tant em va genial- En Martí creu que pel que ell no necessita un mòbil amb tantes prestacions i busca alguna altra coseta i ens està costant triar. Són cars i ens agradaria trobar alguna cosa que ens duri.

      Elimina
  2. Jo fa temps que estic casat amb samsung i amb targes sd el magatzem és tant gran com vulguis. La mida de pantalla també s'agraeix els iphone son de la mida que són i punt. Jo sóc més d android, doncs ja que google ens mana és el que més s'hi assembla.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Garbi, el problema és que les targetes acostumen a deixar emmagatzemar fotos i música però no aplicacions. El que te ara té molt poca memòria ( ni un Giga ) i ens dona problemes. Tens un samsung, Estàs content? Quin tens?

      Elimina
  3. Aquests tipus de posts no els hauríeu de fer... em fan sentir que hi ha gent a qui la crisi no afecta, o afecta molt poc, i altres a qui ens afecta molt. I no és just.

    És necessari canviar aquestes pijadetes tan sovint??

    Què vol dir "HA de canviar de mòbil"? Que se li ha espatllat? Trencat? Aaaaah, no, no... Encara funciona, però no aguanta la cosa aquesta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpta, em sap si el post t'ha molestat no era la nostra intenció. Tens raó, la crisi no afecta a tothom per igual i no és just. Nosaltres tenim la sort de mantenir la feina tots dos i podem permetre'ns algunes coses que molta gent no pot , ho sabem i en som conscients. Tot i així tampoc no trobo just que ens n'haguem d'amagar, no em fet res mal fet ni fem mal a ningú.

      Elimina
    2. Tens tota la raó del món: De fet, tampoc us estan regalant res. Si teniu calers és perquè treballeu, per tant us els guanyeu... Segur que dediqueu moltes hores a la feina, que aneu cansats, etc. Això no ho discutiré mai. Qui treballa té dret a una remuneració i si en una parella els dos ingressen, doncs aquella casa va bé.

      El que em va fer respondre de forma tan manifestament antipàtica (en sóc conscient) va ser la frase "S'HA DE CANVIAR DE MÒBIL" com si fos una necessitat real (com el menjar, el beure, o anar més o menys vestit encara que sigui amb roba saldo), aquests "s'ha de canviar de mòbil" em va doldre, ho reconec.

      Perquè, igual com dic que qui treballa té dret a guanyar-se la vida, no tothom que voldria treballar pot... i llavors les necessitats canvien molt i has de deixar de fer mooooooooooltes coses que voldries... i no parlo de pijades sinó de coses com, senzillament anar a la perruqueria, poder anar a la piscina, anar a sopar fora "de taaaaaaaaaant en taaaaaaaant".

      Un altre dia, enlloc de dir que "S'HA DE CANVIAR" el mòbil, podries posar "ES VOL CANVIAR" el mòbil... com un caprici, no com una necessitat.

      Si presentem els capricis com a necessitats, la distància entre els que podeu i els que no podem es fa tan gran, tan gran que ja es com pertànyer a móns diferents.

      Elimina
  4. Ni idea, això dels mòbils evoluciona molt de pressa, per tan només em prenc la molèstia d'informar-me sobre el tema quan em cal comprar-me un de nou. Com que l'últim que em vaig comprar deu fer any i mig, ja estic completament desfasat en quan a informació. De totes maneres pregunta-li a google a veure què hi diu...

    ResponElimina
    Respostes
    1. El sr Google no ens ha ajudat massa i a nosaltres ens passa una mica com a tu, fins que no hi ha la necessitat del canvi tampoc en ho mirem. Bé, ja veurem si acabem triant bé

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions