dimarts, 18 de novembre del 2014

Sortida a la muntanya: kamacus!


Fins l'últim moment no vam saber si hi aniríem o no . El temps era insegur i fins a mitja setmana no  va semblar  que aguantaria. Anar a muntanyeta si plou no té tanta gràcia. Finalment vam decidir pujar al Ripollès, vam enviar un Whatsapp a la nostra casa rural de capçalera i el divendres després de la feina: roba, alguna cosa per sopar, la Bruna i cap a munt s'ha dit.

Vistes des del llit a Ca la Martra


Divendres mentre pujàvem plovia i vam arribar a lloc tardet i cansats. El temps just per sopar i anar a dormir d'hora. Quan tens gos, abans d'anar dormir toca el ritual de treure'l. Normalment fa mandra però allà dalt menys. No cal lligar-la , ni fer una caminada per trobar un espai amb herbes i sorra. Tot el que necessites és la bossa  per recollir les caques de l'animalot  i la càmera. Sí , la càmera ! Sinó has de tornar enrere a corre-cuita per poder fer una foto a una preciosa salamandra.

Una salamandra prenent la fresca


Dissabte matí. El dia s'aixeca amb boirines i fresc però amb prou bon temps fer una caminadeta. Ruta decidida! Cotxe fins a l'estació de Planoles i caminada fins a Ribes de Freser. Tornada amb tren fins Planoles altre cop.  Els d'Itinerannia diuen que seran unes 3 horetes i un camí fàcil. A dinar a Ribes i a la tarda ja veurem.


Comencem la caminada a l'estació de Planoles amb moltes ganes d'aire pur i fotos de tardor però cal comptar sempre amb l'inesperat.


Continuarà...


10 comentaris:

  1. L’inesperat va ser que va ploure, no? No crec que hagis trobat aliens a Ribes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ploure no va ploure, pel tema aliens hauràs de seguir llegint ;)

      Elimina
  2. Caram, que hi ha sorpreses en aquesta excursió... Molt maca la zona, aquest any hi he anat unes quantes vegades. De totes les zones muntanyoses que tenim a prop aquesta és probablement la més accessible, i val la pena visitar-la.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres portem uns quants anys pujant-hi com a mínim un cop a l'any. Hem trobat un apartament rural a preu raonable i ens hi escapem cada vegada que podem.

      Elimina
  3. Doncs sembla una sortida ben xula! què us devia passar? aviam,aviam!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La sortida és xula però... hauràs de continuar llegint

      Elimina
  4. Respostes
    1. No, nosaltres ja som prou kamacus no ens en calen més.

      Elimina
  5. Ja hi som! ja ens fiquem amb els kamacus? ja saps que sóc molt sentida jo! La ruta no estava ben marcada? Està la pista cimentada?

    ResponElimina
    Respostes
    1. puig! no et queixis! Que els Kamacus som nosaltres. No saps com en vaig emocionar per una punyetera salamandra. ;)

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions