diumenge, 4 de gener del 2015

La Mirada dels Àngels. Camilla Läckberg


 
La mirada dels Àngels
Camilla Läckberg
Amstedam Llibres
2014
488 pàgines
***


A l'any 1974 una família que  és la propietària d'una petita escola d'elit a la illa de Valö desapareix el dissabte de glòria sense deixar cap rastre. Bé, un  és ben és ben bé així ... només hi troben el dinar a mig menjar i la petita filla de la família, l'Ebba.  30 anys més tard l'Ebba i el seu marit tornen a l'illa a la propietat familiar per mirar de superar la pèrdua del seu fill. El passat seguirà essent passat? O hi ha tragèdies massa feixugues i que sempre tornen...

Com en cada llibre, la Läckberg ens porta a una història del passat que  allarga la seva influència en el present.  Un llibre com la resta dels de l'autora, entretingut amb una trama que enganxa i amb dues o més històries que acabaran confluint. La història personal de la Erica i en Patrik  , com de la resta de personatges recurrents també va avançant mica en mica.  

Bona opció per passar una estona sense massa pretensions. Els llibres d'aquesta autora és recomanable llegir-los per ordre perquè la història personal de la  parella protagonista es va desenvolupant al llarg dels llibres . Jo aquesta vegada me n'he saltat un- i no es el primer cop, em sembla :)

7 comentaris:

  1. Descartat absolutament. Precisament, la història entre l'Erica i en Patrik hauria de tenir interès zero. Si té alguna importància en el fet d'anar llegint els llibres en ordre, significa que els llibres d'aquesta autora segueixen sent novel·les roses amb morts pel mig, i això les descarta de la meva biblioteca. Després de llegir-ne dos, en tinc un altre de fa mil anys a la lleixa de pendents que em sembla que donaré a beneficència. Si el vols és teu, 'Les filles del fred', però crec que ja l'has llegit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No són novel·les roses! Tampoc apareixerà als llibres de literatura però són llibres prou entretinguts. La història personal és un afegit sinó hi trobes cap interès se'n pot prescindir i no afecta a la història... Ja aviso que és un llibre sense massa pretencions

      Elimina
    2. Pensa que n'he llegit 2, eh? Quan en el segon la història dels dos enamorats ocupa el 50% del llibre jo em vull suïcidar. Se'n pot prescindir? Bé, això és llegir només la meitat del llibre, i per això no m'hi poso... Res en contra de que t'agradin, només faltaria, però si han estat un èxit total! I quan una cosa té èxit, formi part o no de la història de la literatura, que a mi m'és igual, vol dir que ja té algun valor, alguna cosa bona tindran. Però així com a tu t'agraden, a mi no, i ja està. Ningú ha dit que hàgim de compartir gustos, ja coincidim en altres autors segur.

      Elimina
  2. No sé, no m'acaba d'engrescar aquesta autora...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Carme, no és una mala opció com a llibre d'entreteniment sense pretencions

      Elimina
  3. Doncs jo m'apunte la recomanació, encara no he llegit res d'aquesta autora, crec, i té bona pinta. Clar que per passar una estona entretinguda, a mi m'encanta llegir per entreteniment, i si hi ha intriga i romanç, millor!!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions