divendres, 3 d’abril del 2015

L'altra. Marta Rojals

Fa molts dies que tinc la ressenya pendent i ja estic una mica despistada. Quan agafo el llibre no recordo massa bé de què va la història però sí que em va agradar. Pensant una mica recordo que la protagonista és una noia, bé una dona, entre 30 i 40 i que ens explica la seva història: relacions de parella, amics, feina... però pensant-hi millor potser no és una persona normal del tot, o sí? Igual que va passar amb Primevera , estiu, etcètera , Marta Rojasl ens explica una història petita, d'una persona concreta, una història personal, però potser no és tant personal i petita com sembla.

La història , és la història de  l' Anna , però també d'en Nel, del present i del passat, dels secrets, dels canvis i de resituar-se. El context de crisi econòmica, social i personal portarà a l' Anna a  reaccions inesperades, a tornar al passat i a recalcular el futur. Perquè l'Anna ho calcula tot, tot ho mesura: el gest, les paraules, el temps... i necessita tenir-ho tot lligat però sovint passen coses inesperades.

Una novel·la entretinguda, que passa bé i ràpid però que planteja moltes preguntes i obre molts interrogants sobre la vida, la quotidiana, la manera d'afrontar el problemes o de no fer-ho, de veure, viure i entendre el món.


5 comentaris:

  1. Un llibre que sempre m'ha cridat l'atenció. Molt bona ressenya..

    ResponElimina
  2. Tothom parla bé de la misteriosa Marta Rojals, però encara no m'he decidit a llegir-la. Per casa ronda el primer llibre, però no n'estic convençut, penso que no estarà fet per mi. De moment li dono llargues, però tenint-lo per casa... qui sap.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo crec que és dels que no està gfet per tu :P, però mai se sap... potser ens sorprens

      Elimina
  3. Ostres Xexu, a mi em passa el mateix.
    Només que, a casa, no hi ha entrat cap dels seus llibres, de moment.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions