dissabte, 2 de gener del 2016

Lectures 2015

Bon any a tothom!


Aquest blog cada vegada està més i més abandonat, pobret... però  miraré de mantenir la tradició de les lectures. Aquest any  tampoc no he llegit massa però  una mica més que l'anya anterior sí. Recuperar les lectures de finals de la decada passada serà dificil però intentar mantenir-me en uns mínims raonables... hauria de ser assequible. Les lectures d'aquest any són:
  1. La mirada dels àngels. Camilla Läckberg
  2. L'altra. Marta Rojas
  3. La llibreria ambulant. Christopher Morley
  4. La llibreria encantada. Christopher Morley
  5. També això passarà. Milena Busquets
  6. El lector del tren de les 6:27h.  Jean-Paul Didierlaurent
  7. Una escletxa de llum. Andrea Camilleri
  8. L'hotel encantat. Wilkie Collins
  9. Sang o amor. Donna Leon
  10. La noia del tren. Paula Hawkins
  11. La veritat sobre el cas Harry Quebert. Joël Dicker
  12. El domador de leons. Camilla Läckberg
  13. Els aliats de la nit. Roser Caminals

Admetem-ho no són uns grans números. Un llibre al mes no és per tirar coets.  Com que tampoc no tinc volta per la catosfera el que hauria, m'he perdut un munt de recomanacions interessants. A veure si aquest any la cosa millora i torno a nivells de lectura raonables i també a publicar amb certa regularitat.
 

16 comentaris:

  1. La qüestió és, tu t'ho has passat bé llegint aquests llibre? Doncs ja està! El temps que tenim és el que és. Però tenir sempre un llibre entre mans és el que importa. Dels teus 13 n'he llegit només 2, però ja ho saps, perquè ja ho has dit a casa. Els dos d'aquest any mateix. Ja veig que La noia del tren aixeca cada cop més antipaties... el que és una bona campanya de màrqueting, oi? Perquè el que està clar és que l'han sabut vendre de conya.

    ResponElimina
    Respostes
    1. XeXu, no es tracta d'una qüestió només de temps... si fós això no m'amoinaria. El que passa és que sovint començo un llibre i em costa entrar-hi. Potser he d'aprendre a escollir millor.
      Tens raó amb la noia del tren, jo és que després del primer terç del llibre ja em vaig començar a avorrir...

      Elimina
  2. Només coincidim amb "L'altra" de Marta Rojals que vaig llegir el 2014 i que em va agradar força. També fa un parell d'anys vaig llegir un Wilkie Collins ("La pedra lunar") que em va sorprendre molt gratament, què tal està aquest "Hotel encantat"?
    Bon any!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig descobrir Wilkie Colins deu fer més de 20 anys i en vaig llegir "La Dama de Blanc" i "La Pedra lunar" totes dues en van agradar. Quan vosaltres vau llegir el llibre el vaig tornar a rellegir i en va seguir agradant per tant vaig optar per decidir-me per provar-ho amb un altre. L'hotel encantat també en va agradar, tot i que el fantàstic té un pes més important que ens els altres. Si et decideixes ja em diràs.

      Elimina
  3. Ufff, a mi em passa el mateix i tinc aquest sentiment de "culpabilitat per deixadesa" que no puc amb ell... Ànims i força per a seguint treballant al blog, que quan siguem grans (més), ens farà goig trobar escrits passats... Les lectures estan bé 1 per mes, amb la quantitat de feines que tenim al llarg del dia, és difícil trobar temps, i a mi se m'oblida apuntar els llibres que he llegit, o porte 2 o 3 a la vegada, i despés és impossible portar el compte. Però si que està bé llegir els llistats per trobar suggerències, heheh... Gràcies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És un mal de molts això de tenir els blogs una mica abandonats. Jo tampoc havia apuntat mai els llibres que llegia però fent les ressenyes al blog en queda constància i és més fàcil. Tot i que aquest any, no he fet la ressenya dels dos últims

      Elimina
  4. tothom fa el que pot o té temps...jo no he fet la meva llista perquè encara és més petita que la teva, però el que he fet ho he fet tot lo bé que he pogut. Sense presses la vida es posa millor

    ResponElimina
  5. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Nena!!! Només coincidim amb un, de fet encara no l'he llegit, el començo avui, La llibreria ambulant. No sóc tan endreçada com tu en saber quants llibres, suposo q estic pels volts com tu

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joana, els se des que tinc blog, perquè abans no els apuntava mai enlloc

      Elimina
  7. Els he comptat, 16. I potser em deixo algun. Tots tenim els blocs una mica abandonats. Com q em poso la data de quan els començo i els acabo, ho he pogut mirar

    ResponElimina
  8. Bé! Per fi he trobat algú de la catosfera que ha llegit menys que jo xD
    I per suposat cap coincidència, faltaria més.

    ResponElimina
  9. Si no m'he descomptat, també 13. I ben orgullós. I sort que has reduït la quantitat de llibres que llegeixes, perquè si no ja estaries dubtant si treure'm de casa per tenir més espai per guardar llibres!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, home no.... ja trobariem algun lloc per guardar-los

      Elimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions