dimarts, 17 de gener de 2017

Encetant el gener.


Això del post del 17 ,que només s'ha de fer un cop al mes ,semblava una bona opció. Tindria temps d'escriure'l,  planificar-lo i deixar-lo a punt mes a mes. Però són les 9 del vespre del dia 17 i tinc el més calent  a l'aiguera. Faig menys d'una hora que acabo d'arribar de treballar, avui ha estat una jornada maratoniana...


El post d'avui ja tenia tema, exactament dos temes. La tardança del correu en repartir les postals de Nadal ( han trigat més de 15 dies en recorre 500m!!!) i que el nostre ajuntament  fa pagar als veïns de la nostra butxaca la millora dels carrers. Indignada! Aquest era el nom del post. Estic tant cansada però que no tinc ni forces ni ganes de queixar-me. Mentre esperem la pizza ( sí, ja ho sé... el primer propòsit de l'any  a prendre vent!) miro d'escriure no sé massa bé què. Alguna cosa alegre, que em pugi la moral i que em faci oblidar que demà a les 9 he tornar a ser l'oficina després de passar la meva penitència de tres quarts d'hora contemplant les obres de la Plaça de les glòries.

Apa us deixo amb uns selecció de coses bones des de l' últim post del 17. 

Els aiguamolls de l'Empordà sempre són bonics de veure

Les postal de Nadal. Vam arribar tard, però van arribar!


notes mal posades en un pentagrama

El sopar de reis, aquest any temàtica orientalUiii!!! Us deixo que arriba la pizza

4 comentaris:

 1. Un bon recull d'imatges i de moments. Però sembla que costa això de fer un únic post al mes, suposo que no s'agafa el ritme tan fàcilment. Alguna ressenya programada, i així no hi has de pensar? Perquè de llibres si que en deus anar llegint, encara que sigui a baix ritme. Bé, espero seguir-te llegint els 17!

  ResponElimina
 2. de tot sempre queda alguna cosa bona per recordar i el proper 17 segur que ens expliques més coses positives

  ResponElimina
 3. a hores d'ara la pizza ja no deu existir ja que us la vau cruspir .....només un post cada dia 17? bé està bé !

  ResponElimina
 4. Ei, ja ho hen apujat, això? La moral, vull dir. Vinga, que tenim tot un 17 pel davant, per treure-li el millor que puguem!!

  ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions