diumenge, 30 de març del 2008

Piedras ensangrentadas. Donna Leon

Brunetti segueix essent un policia que no es deixa influir per les ordres que li venen donades de més amunt i amb l'ajuda dels seus habituals col·laboradors intenta descobrir la mort sospitosa d'un vu cumprà ( un venedor il·legal sense papers ) que és assassinat .

Una altra aventura de Brunetti, un llibre entretingut per passar a l'estona . Bona recomanació per llegir a la platgeta, al tren... lectura fàcil i entretinguda.

3 comentaris:

  1. Si que fa dies que no entrava al teu bloc. Als meus tampoc és que hi faci gaire, tret de penjar les fotos del dilluns de pasqua i perque havia nevat.

    ResponElimina
  2. M'interessa molt aquesta novel.la, situada a Venezia, que tracta d'un africà assassinat que es dedicava a la venda ambulant de bolsos còpia de primeres marques. Fa poc vaig estar uns dies a Venezia, i vaig poder viure de prop com aquests africans et persegueixen literalment amb els seus bolsos perquè els compris.
    En una ocasió un d'aquests africans va protagonitzar una baralla amb un blanc que pintava ser l'organitzador del tenderete.
    No se com va acabar però no m'estranyaria gens que tingués molts punts de referència amb la novel.la que esmentes.
    Si la trobo, la compraré i ja et diré,
    petons

    ResponElimina
  3. Joana sí que fa dies, sí . I ara ja t'has animat i publiques molt

    Assumpta: Venezia , hi vaig estar fa molt anys però m'agradaria tornar-hi a fer una escapada. Suposo que és un bon lloc per anar-hi un cap de setmana una mica llarg.
    A veure la novel·la que est sembla ; és una de lladres is erenos d'aquestes que m'agraden a mi , tampoc no n'esperis molt. Ja em diràs el què

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions