diumenge, 2 de març del 2008

Un món sense fi. Ken Follett


El comentari ja arriba una mica tard, ja que un llibre com aquest que ha generat tanta expectació se'n parla ja abans de que surti al mercat, i per tant ja hem sentit comentaris de tot tipus.

En qualsevol cas la meva opinió particular es de que el llibre m'ha agradat i enganxa. Trobaràs personatges bons i dolents, desgraciats i afortunats, que no ho seran perquè així ho vulguin sinó potser només impulsats per la situació. El llibre passa el segle XIV però es el de menys, l'autor l'havia de posar a un moment i agafa aquest, un bon moment ja que llavors passem de l'edat mitjana amb el seu immobilisme cultural i social a un renaixement amb descobriments a tots els àmbits, canvis a l'estructura social, i per amanir-ho tot hi posem la plaga de pesta que assota Europa aquesta època. Aquest còctel per un bon escriptor i amb tot el temps per preparar-ho, com ha estat, ha donat un bon llibre, entretingut i que us recomano.

Només un parell de detalls: No és "Els pilars de la terra, segona part", no rebusqueu massa en la documentació del llibre, ja que si espereu una obra mestra o una novel.la historia rigorosa potser us decebrà. En cas contrari, endavant.

3 comentaris:

  1. Jo el tinc pendent. Friso per llegir-lo. No espero uns pilars 2, però si que no em decebi com En el blanco. Així que ara L'Anna frank, no he pogut mai i a fe que ho he intentat.

    ResponElimina
  2. Ara per la llibreria ja corren moltes opinions, gent que en vol un tercer, decepció, alegria i ganes, gent que n'esperava més, però els comentaris en general són positius.
    Tant de bo tots els llibres ens remoguessin així i en parléssim tant! N'hi ha que són més petits, n'hi ha que passen desapercebuts però que també s'ho mereixen!

    ResponElimina
  3. Per cert, Firmin m'ha deixat un regust molt bo.
    El diari de l'Anna Frank em va captivar de joveneta i de gran hi va tornar després de la visita a la casa museu que hi ha Amsterdam, les paraules van prendre vida.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions