dissabte, 20 de setembre del 2008

El club Dumas. Arturo Pérez-Reverte


Aquest es un llibre del que varem saber a partir de mirar la pel.licula. Fins aquell moment no teniem llibres d'aquest autor, ja havia fet autentics best-sellers però només en teniem un, el de "La carta esférica" i tant a la Mireia com a mí se'ns havia fet una mica pesat ja que parlava molt de termes mariners, que com que no en tenim ni idea se'ns feixucs-
Però varem veure la pel.licula i la Mireia parlant a la feina un company li va dir el llibre, que era molt millor i més complert, que la pel.licula nomes agafa una part del llibre, i li va recomanar.
Dit i fet, la Mireia el va comprar i el va llegir, donant la raó al seu company. El llibre es molt millor i a més era més amé que el que haviem llegit. Com sempre fa ella, després es va comprar gairabé tota la bibliografia de l'autor; ja veurem el que en llegeix.
Tornant al que toca: llibre bé, es un llibre d'intriga amb una historia original, tocant la part diabolica que es la que surt a la pel.licula i la part "Dumas" que la pel.licula ignora; el dimoni tira molt i la peli es totalment comercial, i el llibre, no ens enganyem, també, però està més treballat

2 comentaris:

  1. Aquest no l'he llegit, però el que he llegit d'aquest home, tret de que a vegades és molt tècnic en vocabulari, m'ha agradat prou sempre. Veus com no sóc tan negativa?

    ResponElimina
  2. a mi el Club Dumas em va agradar molt, era el segon que llegia després de La Tabla de Flandes (la pel·lícula de la qual també és força bona). A partir d'aquí, la resta dels seus llibres em sembla fets en sèrie, els mateixos personatges amb diferent nom i en diferents situacions.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions