dimarts, 23 de setembre del 2008

Un mort a l’aparador. K. O. Dahl

Fa més de 15 dies que vaig acabar aquest llibre i no havia decidit a fer la ressenya perquè no tinc massa clar que posar-hi. És un llibre que vaig començar a principis d'agost i tot i que estava de vacances , he trigat més d'un mes a llegir. Es tracta d'un llibre de la sèrie del Comissari Gummarstranda. N'havia llegit un altre i em va enganxar però aquest no sé ben bé perquè però no ho ha fet. Tot i tenir totes les dosis d'intriga, personatges misteriosos , trames que s'entrecreuen.... no ho ha aconseguit.

Troben a un propietari d'una botiga d'antiguitats mort, nu i amb uns números escrits al cos a l'aparador de la seva botiga. Els sospitosos són molts: la dona molt més jove que ell que té un amant, el fill que no s'entén massa amb el pare, els germans que no poden vendre el negoci perquè ell els ho impedeix, un antic empleat enfadat i molts secrets de joventut. Tot això fa que Gummarstranda tingui un cas complicat per davant.

2 comentaris:

  1. Diria que no, perquè aquest bon senyor és noruec i en Roald era anglès , tot i l'ascendència noruega. No t'ho puc assegurar però. Potser Dahl a noruega és coma a qui Garcia o Fernàndez, ves a saber

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions