dissabte, 4 d’octubre del 2008

Comença el Supermanager!!

Aquest cap de setmana comença el Supermanager, el joc de l'ACB



I es que reconec que n'estic enganxat, a partir d'aquest cap de setmana seguiré els partits de basquet, per un cantó mirant la Penya del meu cor, i d'altra banda mirant les valoracions i estadístiques de tots els partits de la jornada.

Per aquells que no ho segueixin, es tracta de fer un equip de basquet amb els jugadors dels diferents equips de la lliga ACB, amb un pressupost inicial, i que en base al rendiment dels jugadors triats ens donarà unes valoracions i uns augments de preu dels jugadors, que anirem canviant cada setmana, buscant ser al final el manager que te el millor equip, aquell que les valoracions al llarg de la temporada han estat millors, o aquell que te mes diners, ha fet mes punts,...

I per tenir una idea del seguiment del joc dir que l'any passat va tenir mes de 300.000 equips inscrits en competició, que no vol dir 300.000 persones, ja que cada manager pot tenir tants equips com vulgui. N'hi ha que en tenen un o dos, com la Mireia, que ho fa més que res perquè ho fa tota la família –els 4 germans, amb les 3 parelles i els 2 nebots- , d'altra gent tenim 6 o 7 equips, un per cada classificació específica, i hi ha gent que no se quants equips pot tenir, moltíssims (poca confiança tenen en si mateixos!)

4 comentaris:

  1. Jo el que segueixo és els partits. Això no n'havia sentit parlar. Deu ser interessant.Que trieu els millors. A la millor m'hi enganxo. Com es fa per apuntar-te'hi?

    ResponElimina
  2. si marques el link del supermanager vas a la pagina principal. Alla et sortira primer per registrar-te com a soci, i despres ja podras entrar i fer els teus equips. Però segurament et perderas la primera jornada, els equips han d'estar fets una hora abans que comenci la jornada. Però sempre pots enganxar-te, amb una jornada de desaventatja, però l'important es participar

    ResponElimina
  3. Ei, m'han suplantat l'identitat!
    Rebaixes, la resposta d'abans és d'en Martí. Jo també jugo a la supermanager però hi entenc ben poc.
    Doncs , apa a veure si t'animes

    ResponElimina
  4. Ostres Martí, mira que usurpar la personalitat de la Mireia!. Sé el que és perque la Mireia m'ho va explicar la temporada passada. Vinga ànims aquesta temporada! Ho sento per vosaltres que sou de la Penya, no ha pogut ser aquest cop.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions