dimecres, 1 d’abril del 2009

100 jocs literaris de Tens un racó al món. Solució

Doncs per fi teniu la solució al joc literari que proposava en Jesús M. fa 15 dies. En el meu cas era moooolt fàcil; pràcticament tothom ,per gust o per obligació, ha tingut aquest llibre entre les mans. El vaig triar perquè és un llibre que m'ha acompanyat des que era petita i és l'únic llibre que vaig rellegint de tant en tant. Per si algú no ho ha endevinat:

El petit Príncep. Antoine de Saint -Exupéry.
Espero que la meva tria us hagi agradat. Us deixo amb aquesta frase tant profunda i amb la primera pàgina del meu primer llibre del petit príncep, fins aleshores sempre l'havia llegit o bé de la Biblioteca o li robava a la meva cosina. I quin millor lloc per comprar-lo que a les paradetes de llibres del costat del Sena.

9 comentaris:

  1. moltes gràcies de nou per la col.laboració

    ResponElimina
  2. Aquest era dels fàcils! Em va encantar recordar-lo.

    ResponElimina
  3. Bingo!
    Gràcies pel llibre i per la pista.

    Aquest, va ser un dels meus llibres de capçalera durant la meva adolescència.

    ResponElimina
  4. sort que hi va haver gent que ho va fer fàcil...

    ResponElimina
  5. Ui el dia que sigui capaç de fer el post sobre El petit príncep...

    ResponElimina
  6. Va ser una gran tria, que vaig encertar :)!

    ResponElimina
  7. Em va encantar la teva tria... i em va portar uns records molt macos :-) Em vaig alegrar molt que algú l'hagués triat :-)


    El teu llibre va ser l'únic de tots (l'únic... que també té delicte que no en conegués cap més "a la primera") que vaig reconèixer sense cap mena d'investigació :-)

    Altres tenia una idea però vaig haver d'assegurar-ho i altres no en sabia res però amb bones pistes ho vaig trobar i alguns ho van fer tant difícil que no me'n vaig sortir...

    Una abraçada :-)

    ResponElimina
  8. És un llibre preciós per llegir molts cops, el vaig rellegir l'estiu passat per això lo recordava. A més que este principi és molt famós!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions