dimarts, 8 de febrer del 2011

Un traïdor com els nostres. John le Carré

Voleu conèixer com funciona el crim organitzat de la Rússia actual? I el blanqueig de capitals a nivell internacional amb connexions amb les altes esferes ? Fins a quin punt importa si el diner és blanc o negre, sobretot quan hi ha crisis ,i en el fons és diner. Si la resposta és que sí ,us interessa. Aquest és el vostre autor i el vostre llibre. Sense ser el seu millor llibre post guerra freda, per mi seria El jardiner fidel, aquest també val la pena.
A aquesta novel·la una parella britànica que va a passar unes idíl·liques vacances a una illa perduda es trobaran amb en Dima, mafiós rus, carismàtic, simpàtic. És un mafiós però sabrem com arriba a ser-ho i com aconsegueix sobresortir-ne. Amb ell coneixerem com funcionen i què poden fer, mentre que també tindrem el contrapunt coneixent com funciona el servei secret britànic, que no es precisament el de les pel·lícules de James Bond.
Se que no sóc objectiu, he llegit tots els seus darrers llibres i tot i que, com deia de principi, no és el seu millor llibre, està per sobre de la majoria d'autors; te moments més baixos i moments molt bons, però en general bé.

2 comentaris:

  1. No n'he llegit cap de John le Carré, potser haurà d'arribar un dia en que ho faci... en parles bé :-)

    ResponElimina
  2. Mira que ho intento però no hi ha manera... Le Carré no m'entra. I aquest en concret fa 4 mesos que està sobre la tauleta, esperant que sigui capaç de passar de la pàgina 64.
    Alguna pista per desbloquejar-me?

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions