dimecres, 31 d’agost del 2011

La nevada del Cucut. Blanca Busquets

Em feia una mica de por, massa recomanat pel meu gust, però era infundada. 48 hores, i llibre enllestit.  Una bona novel·la, ben escrita, de lectura plàcida. No te’n saps avenir i ja ets a mig llibre. La història és interessant, els personatges contundents i l’entorn fa venir ganes de canviar d’aires. No coneixia l’autora, ni tant sols n’havia sentit a parlar abans d’aquesta novel·la; però és molt possible que no sigui l’última vegada que ens trobem.

La Tònia i la Lali tenen més coses en comú del que sembla a primer cop d’ull. Dues dones del seu temps,  quasi un segle les separa,ens van explicant pinzellades de la seva vida. Ambdues els hi agraden els llibres i escriure i cap de les dues ha tingut una vida fàcil. És un llibre ple de vida quotidiana, però també d’emocions , passions i alguns misteris. Val la pena llegir-lo.

7 comentaris:

  1. Mmm... podríem dir que és un llibre per dones? He sentit aquesta autora només d'esquitllada, ja aniré veient si és per a tots els públics o no.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord amb el que dius!

    M'ho he passat de conya llegint-lo. Una lectura agradable i plàcida

    XeXu, ja vaig entenent cada cop més aquesta classificació del llibres que fas: llibres per dones i llibres per tots els públics.

    Mireia tu què creus? és un llibre per dones? Mira que jo penso que potser sí... eh? i això que em vaig "revoltar! el primer cop que vaig llegir que en Xexu deia una cosa així. ;)

    ResponElimina
  3. El tinc al prestatge dels pendents, és el proper quan acabi el que estic llegint. Espero que m'agradi tant com dius.

    ResponElimina
  4. Ai, perdó... entrava jo tota formaleta a deixar el meu comentari i em trobo a en XEXU parlant dels "llibres per dones"... em fa gràcia ;-))

    Doncs res que anava a dir que el presentes de forma molt atractiva i que em sembla que pot ser molt interessant (serà perquè sóc una dona?) ;-))

    ResponElimina
  5. Se n'ha parlat molt bé a la xarxa, només n'he llegit bones crítiques. La tinc a la llista de pendents!

    ResponElimina
  6. Xexu que sigui la història de dues dones no vol dir que sigui per dones, perquè al voltant d'aquestes hi ha homes que ajuden a fer el camí amb més destresa o menys...
    Mireia et recomano que llegeixis El jersei, no et decebrà.

    ResponElimina
  7. XeXu: ja saps que no m'agrada la teva nomenclatura de "llibre de dones". Però com que sé que vols dir et diré que Si, és un d'aquests.

    Carme: el tema de llibre de dones d'en XeXu és recorrent... o hi ha maneres que aquest home trobi un altre nom.. però què hi farem. Ami també em va agradar moltíssim

    Joana: a veure que et sembla.

    Assumpta: A veure si t'hi animés.

    Màgia: Ja ens explicaràs el què

    Fe: tindré present la teva recomanció

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions