dimarts, 2 de gener del 2018

Lectures 2017

 Fins i tot el post de les lectures va tard i no tinc clar que hi siguin totes, però millor que res... La llista no segueix cap ordre simplement els  tenia sobre la impressora  i són aquests perquè estan pendents d'endreçar... A veure si aquest any sóc capaç de recuperar l'activitat al blog ( encara que només sigui la lectora)


  • Les veus del Pamano. Jaume Cabré ( venia del 2016)
  • Un cau d'escurçons. Andrea Camilleri
  • La biblioteca dels llibres rebutjats. David Foenkinos
  • Mort mar endins. Andrea Camilleri
  • La dona que somiava mariatxis. Assumpta Mercader
  • La sergent Anna Grimm. Montse Sanjuan
  • Sortir a robar cavalls. Per Petterson
  • Herba Negra. Salvador Macip i Ricard Ruiz Garzón
  • El misteri de la senyoreta Hargreaves. Frank Baker
  • La noia d'abans. J. P. Delaney
  • El llibre dels Baltimore. Joël Dicker
  • Els ambaixadors. Albert Villaró ( en procés)

Ara que els veig tots junts, sóc conscient de que és una any de molt poca collita. Els últims anys, tot i no tenir la lecturina alta, un llibre al mes hi era; aquest  any ni això.  Conclusions de l'activitat lectora del 2017:
  • llegeixo poc
  • només llegeixo en català
  • en Camilleri és imprescindible

Potser haurem de tornar al propòsits lectors d'altres anys. A veure, un propòsit ha de ser assolible però que costi una mica. Avui estic audaç, així que m'arriscaré a posar-los per escrits:
  1. Llegir un mínim de 15 llibres.
  2. D'aquest 15,  3 que no siguin en català
  3. Tornar a fer el diari de lectures

Apa som-hi! Bones lectures i millor 2018!



6 comentaris:

  1. Només he llegit un llibre de la teva llista: Les veus del Pamano. Fa temps, però em va encantar.
    Ja em diràs Els embaixadors què tal. L'Albert Villaró m'agrada, n'he llegit dis, d'ell, que m'han agradat molt i potser m’apunto aquest pel pilonet del 2018

    ResponElimina
  2. De la teva llista, he llegit: "La biblioteca dels llibres rebutjats", "La sergent Anna Grimm", "Herba negra", "El llibre dels Baltimore" i "Els ambaixadors". No està malament, força coincidències. ;-)

    Contestant la CARME, diré que a mi "Els ambaixadors" em va agradar força. La vaig llegir fa tres o quatre anys però encara la recordo con una entretinguda novel·la de política ficció força interessant.

    Que es compleixin aquests i tots els teus altres propòsits. Feliç 2018!!

    ResponElimina
  3. Foenkinos sempre serà imprescindible per mi, una gran descoberta de fa uns anys ençà. Ara em toca provar Camilleri, a veure si m'agrada! Espero que puguis acomplir els teus propòsits literàris d'aquest 2018.
    Moltes lletres!
    Etna

    ResponElimina
  4. val més llegir poc que no llegir , només coincideixo en la sergent Grimm ! per un bon any que incrementi si vols les teves lectures !

    ResponElimina
  5. M'agrada que segueixis fent la llista, encara que siguin pocs segons el teu criteri, i segons el teu historial, però pensa que sempre llegiràs més que el gruix de la gent. No et fixis en els blogaires, que som una raça a part. Coincidim en tres títols, el de la Kweilan, el d'en Macip i el Joël Dicker. M'agrada també que et facis propòsits, però jo em sento perfectament feliç llegint només en català. No tindria cap problema per fer-ho sempre, tret d'alguna lectura en anglès de tant en tant per no perdre el que em queda.

    ResponElimina
  6. Carme, vaig més o menys per la meitat dels Ambaixadors i està prou. Ara com ara d'acord amb en Mc
    Mc. Deu n'hi do amb les coincidències
    Etna, benvinguda al blog. A mi Camilleri m'encanta, sempre és una aposta segura
    Elfree, tens raó val més llegir poc que no llegir
    XeXu, t'ho miris com t'ho miris són poquets per un lector. Una altra cosa és que hi ha molts no lectors pel món.Menys amb el Dicker coincidim amb els autors blogers. Home, no llegeixo res de res en castellà ni en anglès potser algun de tant en tant no em faria mal.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions