divendres, 1 de gener del 2021

2021

 Feia mesos que no pensava en el blog  però aquests últims dies gràcies a enllaços del Twitter he anat llegint alguns pots i m'ha portat a mirar entrades antigues de l'Un altre invent i a pensar en com el vam abandonar sense ni acomiadar-nos. Suposo que  els posts es van anar espaiant i la nostra activitat blocaire es va anar fent més esporàdica i de mica en mica ens vam oblidar que teníem un espai  al que havien dedicat molt de temps ,  on  havíem conegut molta gent i  on havíem viscut experiències diferents. Ahir pensava que com a mínim havia de fer dues coses: tancar el blog de manera oficial i  intentar baixar posts i sobretot comentaris per  guardar-los. Ara que  sóc aquí no tinc clar si tancar el blog o fer un últim intent de reactivar-lo. 



Aquesta última idea se m'acaba d'acudir ara mateix  mentre escric amb el nen a la falda i escoltant El Pirata despistat de El Pot Petit. Siguem realistes, un nadó a casa i teletreball des del març són garantia de fracàs, però sabeu què...si el 2021 ha de ser millor potser que  anem a per totes. No em comprometo a  res ( tampoc crec que quedi  quasi ningú que llegeixi aquest post i m'ho pugui reclamar) però mantindrem el blog una mica més. Ara no vindrà de dos dies a tancar-lo.



7 comentaris:

  1. M'ha fet gràcia això del Pot Petit i Els pirates, perquè en aquest darrer any... m'he fet un tip d'escoltar-los amb la meva neta.

    "Un pirata despistat entre arbustos s'ha quedat. Ai quins nervis, quin patir, sense ell no es pot seguir..."

    Sempre m'alegra que no tanqueu definitivament el blog. Per aquí estarem...

    Bon any 2021 per a petitons i grans i pirates despistats...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carme, si entre pirates, lleons i coets... estem entretinguts. Pel que fa al blog no asseguro res

      Elimina
  2. Saps, no ets l'única que ha decidit treure el cap pel seu blog aquest any. Bé, ja m'entens, em refereixo al 2020, al 2021 potser sí que ets l'única que ha reaparegut de moment, hahaha. L'any passat, per causes del confinament, alguna gent va decidir tornar a publicar. En la majoria dels casos va ser només de manera esporàdica, però també n'hi ha que s'han reenganxat una mica, ni que sigui de manera temporal. Ja veig que tu tens una bona distracció a dia d'avui, el més gran matablogs que ha existit mai: la procreació. Però si entre una cosa i l'altra tens temps i ganes de tornar, per aquí seguim alguns. En tot cas, un plaer saber de tu. Que tinguis un bon 2021!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que distrets estem. Pel que fa al blog ja estava bastant mort abans del nen, però tampoc ajuda tenir tot el dia ocupat i amb el tancament de les llars d'infants i tele treballant ja va ser... Va sortir a més d'una i de dues reunions

      Elimina
  3. Em sembla un bon propòsit per a l'any nou aquest de continuar traient el cap per aquí. Feliç 2021!!

    ResponElimina
  4. Mc, ho intetaré però no asseguro res

    ResponElimina
  5. Vinga Mireia, no abandonis! Jo també ho estic intentant

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions