divendres, 9 de maig del 2008

Tot buscant a l'Elna...

Com molts sabeu l'Assumpta Montellà és l'autora del llibre La maternitat d'Elna.L’Assumpta ha engegat una iniciativa per felicitar el 95è aniversari a l'Elisabeth Eidenbenz, fundadora de la Maternitat . Consisteix en fer una fotografia a totes les Elnes que pugui trobar, a tot Catalunya. N’hi ha 75 nascudes des del 2005.

Crec que és una iniciativa molt original i que com a regal pot ser immillorable . Per poder fer-ho necessita que aquesta iniciativa arribi com més lluny millor i per això proposo que fem la crida als nostres blogs. Sovint passem memés, premis i altres posts sense un objectiu concret. Aquesta vegada tenim un objectiu i el podem acomplir.

Si us plau, feu-ne ressò i així aportem el nostre granet de sorra per felicitar a una persona que va fer molt per gent que no coneixia. Només cal que fem un post petit, amb el link al blog de l’Assumpta on ho explica molt millor.

Ei! Us apunteu a buscar a les Elnes ?

Doncs apa, crida feta:

Elnes de Catalunya teniu cita per ser fotografiades el dia 8 de juny a les 12 hores a l’hivernacle del Parc de la Ciutadella

1 comentari:

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions