divendres, 6 de març del 2009

La trilogia de la boira. Carlos Ruiz Zafón

Aquest es el nom genèric de tres llibres de literatura juvenil d'aquest autor, "El príncep de la boira", "El palau de la mitjanit", i "Les llums de setembre", tres llibres amb els que ja s'havia fet un nom al mon de les lletres, ja que són tres llibrets que a petita escala ja mostren el que després faria amb "l'ombra del vent".

Els tres llibres no tenen res a veure entre ells, són tres histories totalment diferents, on els nostres joves protagonistes ajudats pels seus amics hauran de resoldre misteris que venen de temps passats, histories terribles amb repercussions terrorífiques. I és que són llibres de por per públic juvenil, però que també ens agraden als adults, són llibres senzillots que es llegeixen en una tarda i que ens faran passar una bona estona , o més ben dit, una mala estona, ja que també passareu una mica de por i patireu pel que passi i no voldreu deixar el llibre fins saber com acaba


10 comentaris:

  1. Algú em pot explicar què li trobeu a aquest autor? A vegades em penso que no sóc d'eixe món!

    ResponElimina
  2. Jo només he llegit l'ombra del vent i no em va entusiasmar.

    ResponElimina
  3. l'ombra del vent no em va acabar de fer el pes. com demà toca visita a la biblio, provo amb algun d'aquests tres.

    ResponElimina
  4. L'Espolsada: no ho sé, són llibre per passar l'estona i no capficar-t'hi gaire...tampoc estan mal escrits. A mi d'aquests me'n falten dos; a veure si trobo el moment!

    ResponElimina
  5. Hola Mireia acabo de passar pel LLEGEIXES O QUE, i hi he deixat una recomanació. la repeteixo aquí pels teus lectors: sovint ens hem queixat molt de les "llistes de lectures" pendents que tenim, pero després de 2 mesos sense llegir res una novel.la m'ha agradat molt i t'aconsello que la "colis" la primera de la llista, es diu ULLS VERDS i l'ha publicat Columna.
    El Zafon tampoc m'acaba, em passa com a l'Espolsada, pero potser ho torno a intentar.

    ResponElimina
  6. Potser el problema es que s'espera tant dels llibres d'aquest senyor que esperes llegir un llibre espectacular. Però si llegeixes per passar l'estona son llibres entretinguts, ben pensats i treballats, que a mi personalment em fan passar una bona estona

    ResponElimina
  7. Mireia: ja l'he vista. Has de fer un blog i així les podrem venir a buscar allà. O si el blog et fa mandra, la meva mare fa un programa de radio en una radio local i té un blog . Li encanta que la gent hi col·labori amb comentaris que després llegeix a la radio i penja al blog: Si t'hi animés:

    http://racodelllibre.blogspot.com/

    ResponElimina
  8. En la meva opinió, Ruiz Zafón és un bon autor de literatura juvenil (cosa que no és gens fàcil! no ho dic com si fos "segona classe", no) que va tenir un èxit amb un llibre que estava força bé "La sombra del viento" i una patacada impressionant amb un llibre que em va decebre totalment "El juego del ángel"...

    ResponElimina
  9. A mi, personalment m'agrada molt aquest autor, m'he llegit "Marina", una molt bona novel·la juvenil que recomano a tota la gent de 14 per amunt, crec que no és difícil de entendre i és molt apegalosa, costa de deixar de llegir, algú hem pot donar l'opinió de la "trilogia de la boira"??

    ResponElimina
  10. Guillem, realment no és una trilogia. Són tres llibre independents i no hi ha ni res que els lligui. Suposo que després de l'èxit de L'ombra del vent van aprofitar. Jo n'he legit un parell i em van agradar força.

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions