divendres, 27 de març del 2009

Sèries,sèries , sèries....

Ara resulta que m'agraden "les sèries de procediment", i jo sense saber-ho, mira per on! Aquest matí escoltant Rac1, parlàvem de sèries americanes emeses per cadenes de no pagament i de quina era la més recomanable per cada dia de la setmana. Escoltant-ho he descobertes diverses coses:

  • M'agraden les sèries de procediment. Això sí , una vegada he sabut què volia dir. Resulta que són aquelles sèries que cada capítol té un fil argumental propi. Això de seguir sèries on no et pots prendre un capítol no m'agrada massa. Potser em ve de quan no hi havia maneres de recuperar un capítol perdut. Ara però ,amb el DVD gravador que vam comprar, ja no tenim aquest problema. Amb el VHS se'ns acumulaven cintes i més cintes que al final acabàvem esborrant per gravar el capítol nou sobre el vell que encara no havíem vist.

  • Veig massa tele. És innegable! Resulta que cada dia de la setmana té la seva sèrie, això quan un dia no en té més d'una. Resulta que si em preguntes si miro la tele dic , no uns minuts ( 10 encara no) al matí mentre esmorzem. Notícies, el 3/24. La veritat és que la tele de la cuina amb el 3/24 i Rac105 Tv passaria. No li calen més canals. Notícies mentre mengem i musiqueta per cuinar. Tornem al tema. La resposta a la pregunta : veus molt la tele? No, noticies durant el àpats ( mengem ràpid) i una estona ben sopat, i algun dia a la tarda però poc. I ara resulta que no, que mirem un munt de sèries. Això sí,sense anuncis que ja no conec els anuncis ( ni tant sols els bons, que també n'hi ha)

  • La tercera constatació que he fet és que només mirem sèries americanes. Tant del país que sóc quan compro llibres, i quan compro DVD i que poc que ho sóc mirant la tele ( ni una sèrie de TV3, n'hi una!).

  • D'aquesta última veritat impronunciable, ja n'era conscient: m'agraden les sèries on maten gent, els llibres on maten gent... la veritat és que m'estic començant a preocupar. També és cert que a totes aquestes sèries acaben guanyant els "bons".
CSI No cal que us expliqui que al CSI ( és igual si Las Vegas, Miami o NY) però capítol sí i capítol també maten algú.
House A qui la cosa és diferent , a cada capítol acostumen a matar més d'una vegada al mateix; tot i que al final sempre sobreviu.
Bones A qui estant tant morts que acostuma a quedar només els ossos. Si no és al cas, ja l'espavilem per solucionar-ho!
El mentalista També acostumen a matar gent, però menys
Las Vegas Ei! a qui quasi mai hi ha morts, cosa d'agrair després de la setmaneta que portem. Només hi ha jugadors, mafiosos, lladres i altre fauna.
Stargate Ciència Ficció en horari infantil, 0 cadàvers, algun mort que potser no està tant mort i acaba ascendint... suau , suau
Crossing Jordan Aquí, només hi ha morts. No si pot fer més si la protagonista és una metge forense

Doncs així estant les coses, jo que em pensava que només estava enganxada als llibres i als blogs i ara resulta que també ho estic a les sèries. Potser tinc una personalitat addictiva i com que no fumo, no bec, ni em drogo per alguna banda m'ha de sortir.

9 comentaris:

  1. Doncs podries afegir a la teva llista Dexter, una altra sèrie de procediments amb morts... També The Shield s'adaptaria bé al que dius. Totes dues sèries americanes i molt bones!

    ResponElimina
  2. Doncs jo també estic enganxada a les sèries de com es diguin, amb l'imagenio sóc capaç de veure CSI 3 o 4 cops a la setmana i de vegades ja no sé quin capítol va abans o després, Bones em passa el mateix i així continuem. Jo el 3/24 i la TV de 105 me la salvo. Últimament tampoc no veig sèries de TV3, aquestes de producció pròpia són un rollo, cal seguir-les cada capítol i no estem per aquestes coses. Et puc guanyar, perque jo no em dormo tan ràpidament com tu i a la nit puc encadenar, Boston Legal-House-Bones o CSI, Caso abierto, depen, Entre Fantasmas

    ResponElimina
  3. Estic molt poc enganxada però si veiés sèries serien policíaques també.

    ResponElimina
  4. El CSI ja l'he avorrit, a més no suporto l'Horatio. Amb House, Bones i el mentalista estariem d'acord. Fes cas a en Ma-Poc i busca Dexter crec però que ara no la fan de gratis, però han començat Mad Men que de moment no hi ha morts però té bona pinta. I ja friso pel retorn d'Herois.

    ResponElimina
  5. Mira, avui he fet un post sobre televisió (en general, no sobre sèries).
    Jo no sóc gaire de sèries, erò la de HOUSE sí que me la mirava. I aquella de ROSANNE a tv2 fa un munt d'anys també.
    Ah!!! I PLATS BRUTS, aquesta era ben bona.

    ResponElimina
  6. Porca misèria! Gran sèrie que si hagués estat produïda als EUA seria imparable.
    El ala oeste de la Casa Blanca, mítica i boníssima!

    ResponElimina
  7. Molt bé aquí ordenant les sèries com els dies de la setmana. Jo també en sóc consumidor, i hi havia setmanes que les mirava totes. Ara me n'he cansat una mica, i miro només House, la que més m'agrada per ara.

    Suposo que a Las Vegas no hi ha morts perquè ja se'ls han carregat a tots a CSI Las Vegas. És que tot li toca a en Grissom!

    ResponElimina
  8. Jo en tinc una altra per afegir.
    "Los Soprano". Em va encantar aquesta sèrie de HBO. Això sí, teníem els capítols gravats i els vèiem les nits que volíem. Alguns capítols són fantàstics, altres només molt bons. La recomano al 100%.

    ResponElimina
  9. Ma-Poc: Dexter, no és una mica bèstia? I l'altre no sé quina és.Veig que m'hauré d'espavilar més.

    Joana:anar explicant que m'adormo al sofà... hoombre! jjj

    Kweilan: millor que si o et passarà com a mi, que ja no em queda temps per llegir ni tampoc per escriure al blog

    Jordi: estic amb tu, matem a l'Horatio!Herois l'unic problema que té és la continuïtat , que com et perdis un capítol vas més peix. Mad men a quatro?

    Mireia: plats bruts, feia molt de riure

    L'Espolsada: No n'he seguit cap de les dues, però per falta d'hores... perquè les dues fan bona cara. I El ala oeste a més ha estat tant maltractada que per seguir-la estava complicat

    Xexu:és que sóc molt endreçada!!,).

    Tonina: benviguda al blog. Tothom la deixa molt bé

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions