diumenge, 25 de juliol del 2010

Focs de Blanes


No, no parlarem d'incendis ni de bombers sinó del concurs de focs d'artifici que cada any, des d'en fa 40, es celebra a Blanes. El concurs dura 6 dies i un dia o altre acostumem a anar-hi. Jo no recordo la primera vegada que hi vaig anar, però sí que m'han explicat que al primer petard vaig deixar anar la ma de la meva mare i em vaig refugiar al primer portal que vaig trobar obert. Si hi podeu anar , val la pena. Això sí, les cues per accedir al poble són quilomètriques el cap de setmana. El concurs dura fins dimarts a la nit i si algú s'hi anima i vol més informació aquí en trobareu. Us deixo amb quatre fotos ( bé en vaig fer tropecientes mil i aquestes són les aprofitables) que vaig fer amb la càmera compacta i sense trípode.

9 comentaris:

  1. Que guapes les fotos!! Com t'ho fas, t'han quedat de conya. Uns amics van anar-hi ahir també, però a mi em va fer mandra tornar tan tard.

    ResponElimina
  2. Jo hi he anat un parell d'anys i la veritat és que em va agradar molt, sobretot si aconsegueixes seure a la platja i mirar els focs, crec que és un espectacle impressionant. Ara, molta calor també jeje. Les fotos són molt i molt xules!!

    ResponElimina
  3. doncs són molt bones, fer fotos als focs vol dir llençar-ne moltíssimes :) felicitats :)

    ResponElimina
  4. unes fotos precioses!!!
    no hi he anat mai i sé que m'agradaria, recordo estius de petita veient focs a Peñíscola des de la platja i té molta màgia.

    ResponElimina
  5. Són una PASSADA DE MAQUES!!

    Jajaja això, això, no vagis de modesta, que són de postal (o millors)

    per cert, què ha passat amb el post de "català, això que parlo és català?" ;-)

    ResponElimina
  6. Tu te'n surts, jo quan vull fer això amb la compacta em surt una merdòfia tota bellugadissa que no s'assembla a res...

    I per cert, llegint l'apunt anterior, m'encanta trobar gent optimista, jeje, ja voldria jo veure-ho així de clar... i com que tinc mala astrugança, ara diré, "sispli, que es compleixi el desig de la Mireia..." i ho diré cent vegades...

    ResponElimina
  7. XeXu:la veritat és qe si les amplies es veuen mogudes, però miracles. Encara et queda avui i demà, amés hi ha menys gent.
    Joana: no vaig de modesta; però ja saps com faig les fotos jo!
    Instints: si nohi vas disabte es pot seure tranquilament ala platja
    Clidice:Bufff. En vaig fer unes 70!
    Rits: si t'hi animes val la pena
    Assumpta:el vaig escriure dissabte i em vag oblidar de programar-o. Acabava de penjar aquest i era massa seguits. Ja em passa iaxò. En un cap de setmana en faig 3 i despr´s no escric en 10 dies. Es penja demà a primera hora.
    Zel: la meva compacte té una de les opcions que és focs artificials. Això ajuda molt!

    ResponElimina

Benvinguts a Un altre invent . Gràcies per les vostres aportacions